Με… ποίηση και γέλια εξήγησε πώς «τίποτα δεν σκοτώνει τον έρωτα», η Έλενα Τοπαλίδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι μετά από 18 χρόνια σχέσης φέρεται να βρίσκεται σε διάσταση.

Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής ‘εχουν αποκτήσει και έναν γιό, που είναι 16 χρόνων, ενώ πρίν από μερικούς μήνες επισφράγησαν την πολύχρονη σχέση τους και με θρησκευτικό γάμο, όπου έδειχνα ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι.

Τελευταία , σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Νίκος Κουρής διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έκανε unfollow τη σύζυγο του.

Την Έλενα Τοπαλίδου συνάντησε στο αεροδρόμιο ο δημοσιογράφος της εκπομοπής «Πρωινό ΣουΣου» και την ρώτησε για τον Νίκο Κουρή και το unfollow με την χορεύτρια να προσπαθεί να αποφύγει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, λέγοντας τα εξής: «Κοιτάξτε. Θα μου βρείτε την πιο ωραία λέξη, ελληνική για τα unfollow και τότε θα σας απαντήσω. Θα μου βρείτε την πιο ωραία ελληνική λέξη για το unfollow και τότε θα απαντήσω. Γεια σας, να είστε καλά. Καθόλου δε σκοτώνει τίποτα τον έρωτα. Αντίο σας… Φτάνει τώρα, είναι πολύ ωραία όλα αυτά. Τελειώσαμε. Άντε».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της On Time,  το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση του τελευταίους μήνες. Όπως αναφέρεται: «Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook