«Ναι, έχουμε χωρίσει με τη Μαρία,αυτό όμως δεν αλλάζει την οικογενειακή μας ζωή»

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο του από τη Μαρία Κορινθίου και ανέφερε ότι έχουν καλές σχέσεις ενώ θα συνεργαστούν και επαγγελματικά σε μια παράσταση που είχε συμφωνηθεί πριν τον χωρισμό τους .

Ο ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου.
«Το καλοκαίρι το πέρασα περίεργα, αλλά ωραία. Γνωρίζετε την κατάσταση, οπότε καταλαβαίνετε ότι μετά από τόσα χρόνια, ήταν λίγο δύσκολο γενικά, αλλά καλά», είπε αρχικά έπειτα από σχετική ερώτηση.

Επίσης, ο Γιάννης Αϊβάζης έσπευσε να διαψεύσει ότι οι συνθήκες του χωρισμού έχουν να κάνουν με την προώθηση της νέας κοινής θεατρικής τους παράστασης: «Ακόμα κι ένα διαζύγιο από τον αγαπημένο σου άνθρωπο, μπορεί να είναι σε καλή βάση και έτσι πρέπει να είναι σε γενικές γραμμές. Δεν αναφέρθηκα σε τίποτα άλλο. Γιατί σίγουρα η συνεργασία μου με τη Μαρία στο θέατρο είχε κλειστεί πολύ πριν την απόφασή μας. Δεν μου αρέσει να ακούω ανακρίβειες από κάποιους συναδέλφους σας, όπως περί διαφημιστικών κόλπων ή οτιδήποτε άλλο. Ή μάλλον πολύ ηλίθιο κάποιος άνθρωπος να σκεφτεί ότι ένας άνθρωπος με ένα παιδί από πίσω να προσποιηθεί για κάτι, για να μπορεί να έχει μια εμπορική επιτυχία».

Αναφορικά με τον χωρισμό: Για να το κλείσουμε το θέμα, τα οικογενειακά μας δε μπορούμε να τα κάνουμε κλειδαρότρυπα. Υπάρχουν μερικά πράγματα που δε θα τα μάθετε ποτέ ή μάλλον, δε θέλουμε να τα μάθετε γιατί δε σας αφορούν, ούτε εσάς ούτε τον κόσμο που μας αγαπά.

Σίγουρα, θα έρθει η στιγμή που κάποιος από τους συναδέλφους σας παρουσιαστές θα μας καλέσει για μια συνέντευξη και θα πούμε λίγα παραπάνω πράγματα. Μέχρι εκεί που σας αφορά όμως. Το ξέρετε ότι έχω χωρίσει με τη Μαρία, θέλετε τη δική μου επιβεβαίωση; Προφανώς έχετε διαβάσει ένα δημοσίευμα που το ανέφερε. Ναι, έχουμε χωρίσει με τη Μαρία. Αυτό όμως δεν αλλάζει την οικογενειακή μας ζωή.

Αν περιμένετε την επιβεβαίωση, ναι, δε χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Προφανώς και η αγάπη παραμένει” είπε ο Γιάννης Αϊβάζης .

Σχετικά με τη θεατρική τους συνεργασία, ο ηθοποιός τόνισε: “Το έργο που θα συνυπάρξουμε λέγεται “Ο Τελευταίος χορός”. Έρχεται σε μια περίοδο που μας το κάνει λίγο δύσκολο συναισθηματικά, μιλά για έναν χωρισμό. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Το μόνο που αλλάζει είναι η κοινή σου ζωή”.

Όσο για τα μελλοντικά σχέδια ο ηθοποιός κανε δηλώσεις στην κάμερα της κυπριακής εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα», όπου επίσης μίλησε και για τον χωρισμό του: «Προφανώς θα μάθουν οι δημοσιογράφοι όσα πρέπει να μάθουν, όχι όλα γιατί είναι προσωπικό κομμάτι. Είμαστε καλά με τη Μαρία, τα επαγγελματικά μας είναι επαγγελματικά. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν πλακώνεται στο ξύλο κιόλας, είναι χαζό αυτό», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για τα επαγγελματικά του και αποκάλυψε πως πρόκειται να συμμετάσχει σε κινηματογραφική ταινία, αγγλικής και αμερικάνικης παραγωγής, μαζί με την αδερφή της Dua Lipa, Rina.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις