Στην κάμερα του Buongiorno μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σχολίασε τις αντιδράσεις που έχει συγκεντρώσει τον τελευταίο διάστημα ο Μάρκος Σεφερλής για τη νέα του θεατρική παράσταση, η οποία χαρακτηρίστηκε ομοφοβική, ενώ αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Λιόλιου, που τραγούδησε πριν μερικές ημέρες το τραγούδι «Διθέσιο», που είχε ερμηνεύσει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, προκαλώντας ποικίλες κριτικές.

Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός πήρε θέση στον σάλο που έχει ξεσπάσει με την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, όπου μιμείται το Nemo, το νικητή της φετινής Eurovision.

«Θα έλεγα να ηρεμήσουμε λίγο όλοι. Λίγο περισσότερη ψυχραιμία από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, να μην υπάρχει το μόνιμο ‘ποιος είπε τι’ και ταυτόχρονα ψυχραιμία από τον Μάρκο Σεφερλή. Δεν έχει την ανάγκη να αποδείξει τίποτα», σημείωσε και συνέχισε: Και να δεχτεί λίγες περισσότερες επιθέσεις δεν τρέχει και τίποτα. Έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία και πλέον αυτή η επιτυχία έχει διάρκεια. Ακόμα και αν του την “πέφτουν” δεν τρέχει και τίποτα. Ο Μάρκος κάνει πλάκα με την ομοφυλοφιλία, αυτό έκανε πάντα, και σε ένα κοινό αρέσει και το επικροτεί. Είναι αυτό που έλεγα πάντα ότι δεν έχει απελευθερωθεί και δεν έχει αποδεχτεί 100% η κοινωνία τα πράγματα που νομίζουμε ότι έχει αποδεχτεί».

Ακόμη, αναφέρθηκε και στην ερμηνεία του «Διθέσιου» από την Κατερίνα Λιόλιου, λέγοντας: «Ορθώς λέει το ‘Διθέσιο’ και χαίρομαι οι νέες καλές τραγουδίστριες να περνάνε αυτά τα σημαντικά τραγούδια στις νεότερες γενιές, αλλά είναι ένα τραγούδι που δεν το τραγουδάς με το @ιδίο έξω. Μην μου κάθεσαι με τα πόδια ανοιχτά, ημίγυμνο φόρεμα, να πεις το ‘Διθέσιο’. Σεβάσου το τραγούδι».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις