Μετά από 2 αναβολές, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει στην Ελλάδα ο Γάμος της μικρότερης κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο γάμος της Θεοδώρας με τον Αμερικανό δικηγόρος Μάθιου Κουμάρέχει προγραμματιστεί να γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών. Στο γάμο θα παραβρεθούν σύσσωμη η οικογένεια Γλύξμπουργκμετά συζύγων και παιδιών αλλά και πολλοί εστεμμένοι από όλο τον κόσμο.
Ο δημοσιογράφος, Πάνος Βήττας,μίλησε στο Action 24 για τον «πριγκιπικό» γάμο, ο οποίος αναβλήθηκε δύο φορές, μία λόγω κορωνοϊού και τη δεύτερα λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Όπως είπε ο κ. Βήττας η νύφη θα θα φορέσει νυφικό διά χειρός της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη καθώς και την τιάρα της Άννας Μαρίας, την οποία της είχε δώσει η μητέρα της.
Όσο για το προσκλητήριο είναι στις αποχρώσεις του μπλε –ρουά.

Το ζευγάρι έχει σχέση από το 2016 και μένει μόνιμα στην Καλιφόρνια.

Η Θεοδώρα ασχολείται με την υποκριτική και παίζει στη σειρά «τόλμη και Γοητεία¨. ενώ ο Μάθιου Κουμάρ είναι δικηγόρος και διατηρεί εισπρακτική εταιρία στην Καλιφόρνια.

Πάνος Βήττας μίλησε για τον γάμο και στην εκπομπή «Buongiorno» και έδωσε κάποιες ακόμη λεπτομέρειες για τον γάμο της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ.

«Θα γίνει μια δεξίωση πριν τον γάμο στο Βυζαντινό μουσείο και εκεί έχουν καλέσει 250 άτομα. Επειδή ακούστηκαν διάφορα να πω ότι το ποσό των 15.000€ ισχύει για την ενοικίαση του χώρου. Η Θεοδώρα θα φορέσει και την τιάρα της Άννας Μαρίας, την οποία της είχε δώσει η μητέρα της».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook