Ο τραγουδιστής βάζει τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να επιστρέφει στην μουσική σκηνή της Αθήνας.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 έκανε ο Νότης Σφακιανάκης και για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει ότι δεν θα επιστρέψει με ζωντανές εμφανίσεις, ούτε στη δισκογραφία.


‘Οπως τόνισε ο λόγος που απέχει από τις πίστες και την δισκογραφία, παρά τη μεγάλη καριέρα που διέγραψε τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι δεν υπάρχει κοινό στο οποίο θα μπορούσε να απευθυνθεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής, απέχει από τις πίστες από το 2020 και σήμερα διευκρίνισε πως δεν πρόκεται να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις. Μάλιστα, είπε ότι νιώθει πως ο κόσμος δεν τον κατανοεί και πως δεν είναι στα σχέδιά του η κυκλοφορία νέων τραγουδιών καθώς δεν υπάρχει το κατάλληλο κοινό για να τα απευθύνει.

Χαρακτηριστικά, είπε στον ΑΝΤ1 χωρίς όμως να κάνει δήλωση on camera: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν. Τα τραγούδια δεν τα έκανα μόνο για εμένα, τα έκανα και για τον κόσμο, τώρα δεν έχω λόγο να βγάλω τραγούδια, να απευθυνθούν σε ποιον;».

Η κάμερα της εκπομπής με τη δημοσιογράφο απαθανάτισε τον τραγουδιστή έξω από το σπίτι του στα νότια προάστια, όπου αντάλλαξαν μερικές κουβέντες , χωρίς όμως πέρα από το πλάνο ο τραγουδιστής να κάνει on camera δηλώσεις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook