«Η Σιμώνη είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα και να με ανεβάσει στον ουρανό», εκμυστηρεύτηκε .

Καλεσμένος στην παρέα του Buongiorno ήταν ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο Αντρέας Γεωργίου αναφέρθηκε αρχικά στον γάμο του με την αγαπημένη του, Σιμώνη, αλλά και την επιθυμία τους να γίνουν γονείς.

«Αυτός ο Σεπτέμβρης ήταν ο μήνας των αλλαγών. Παντρεύτηκα, έκοψα το κάπνισμα. Το ζήσαμε σαν ένα όνειρο, έγινε πολύ γρήγορα. Είχαμε αγωνία να κυλήσουν όλα σωστά, είχαμε υποσχεθεί και οι δύο ότι θα απολαύσουμε εκείνη την ημέρα».

«Με την Σιμώνη είμαστε μαζί εδώ και 6 χρόνια, on και off. Υπήρχαμε πάντα στη ζωή του άλλου. Είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω ότι ο γάμος μας είναι σταθμός στη ζωή μου. Η Σιμώνη είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να με πετάξει στα τάρταρα και να με ανεβάσει στον ουρανό. Έχει αυτή τη δύναμη. Είμαι τόσο ερωτευμένος. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να αποφασίσει πως θα είναι η ψυχολογία μου ανά πάσα στιγμή. Αυτό με τσαντίζει απίστευτα, αλλά μου αρέσει κιόλας. Ξέρω ότι όταν υπάρχει σύγκρουση είναι για καλό».

Θέλουμε να κάνουμε παιδιά και θέλουμε να κάνουμε και πολλά παιδιά» κατέληξε ο Αντρέας Γεωργίου.

«Ο άνθρωπος αλλάζει, δεν μπορείς να είσαι ίδιος με 20 χρόνια πριν. Παλιά ήμουν ντροπαλός και χαμηλών τόνων, αλλά μέσα μου έβραζα. Δεν είχα εκρήξεις. Σήμερα δεν μπορώ να χάνω χρόνο, και στη δουλειά μου. Μ’ αρέσει τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα, να υπάρχει ειλικρίνεια, να μη χάνεται χρόνος για άσκοπες συζητήσεις».

«Είναι πολύ ωραίο το κλίμα στα γυρίσματα, θέλουμε και διεκδικούμε το οικογενειακό κλίμα. Είναι μεγάλη ομάδα, 180 άνθρωποι, και καμιά φορά κάτι μπορεί να φύγει. Αν συμβεί αυτό οφείλεται σε λάθος, το οποίο είναι και ανθρώπινο. Γίνεται κάτι μαγικό με την Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου, καμιά φορά και να μην αποφασίσουμε κάτι, είναι σαν να το έχουμε συζητήσει και συναποφασίσει», είπε ο Αντρέας Γεωργίου.

«Είμαι ανταγωνιστικός, αλλά όταν βλέπω κάθε χρόνο ότι βγαίνουν καλύτερες δουλειές, μου αρέσει γιατί μπροστά σου υπάρχει πεδίο μάχης, περνάς σε άλλη πίστα και λες ‘θέλω να γίνω καλύτερος’. Δεν είμαι ζηλιάρης, γιατί ξέρω ήδη τι θα κάνουμε του χρόνου. Αυτό είναι το κίνητρό μας. Λέμε φέτος θα κάνουμε καλή δουλειά γιατί του χρόνου έρχεται αυτό και έχουμε αγωνία για το επόμενο».

Η αποκάλυψη για τη «Γη της Ελιάς»
Ο Αντρέας Γεωργίου δήλωσε συγκινημένος για την «Γη της Ελιάς» και την αγάπη που έδειξε ο κόσμος στην σειρά του MEGA. Όπως αποκάλυψε, η σειρά θα είχε μόνο δύο σεζόν, ωστόσο η αγάπη που έδειξαν οι τηλεθεατές, αλλά και το δέσιμο με τους ήρωες, τους έκαναν να συνεχίσουν.

Έρχεται το «Ταμπού»
Η νέα σειρά του MEGA «Ταμπού» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με τον Αντρέα Γεωργίου να κάνει λόγο για ένα φρέσκο σίριαλ με εκπληκτικό cast.

«Μπαίνω στο μοντάζ να δω τη σειρά και ξεχνάω ότι είμαι ο δημιουργός, κάθομαι και το χαζεύω σαν τηλεθεατής. Θέλω να το βλέπω ολοκληρωμένο το επεισόδιο και μετά να επεμβαίνω στο μοντάζ. Έχω αγαπήσει τους χαρακτήρες. Είναι κάτι φρέσκο, θα αγαπηθεί από τον κόσμο», είπε.

Για το Famagusta
Πρεμιέρα κάνει σήμερα, Παρασκευή, η σειρά Famagusta στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο.
«Στον Netflix θα δούμε τους δύο πρώτους κύκλους και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία προβολής του β’ κύκλου της σειράς, την οποία θα δούμε πρώτα στο MEGA», δήλωσε.

«Είναι μία σειρά που αγάπησα προσωπικά σε άλλο επίπεδο. Είχαμε έρθει πολύ κοντά με τους συναδέλφους, αυτή η σειρά θα έχει μία θέση στην καρδιά μου για πάντα. Με κάνει να νιώθω όχι απλά περήφανος, όταν μιλάω για το Famagusta μου σηκώνεται η τρίχα. Αισθανόμαστε ευλογημένοι, η σειρά αυτή ήταν ο λόγος που δουλέψαμε τόσα χρόνια».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις