Ποδαρικό» στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», έκανε η Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά και Σίσσυ Χρηστίδου είχαν μια πολύ «ζεστή» συγκίνηση , με την παρουσιάστρια του Buongiorno να μη μπορεί να συγκρατήσει συγκίνηση της όταν η κουβέντα τους πήγε στην απώλεια του πατέρα της.

Όπως είπε της στοίχισε πολύ ο θάνατος του πατέρα της πέρυσι αλλά κρατήθηκε γιατί έπρεπε να είναι συνεπείς απέναντι στους τηλεθεατές, ενώ μεγάλο κουράγιο της έδωσε η συμβουλή της μητέρας της, που όπως ανέφερε, την κρατά σαν φυλακτό.

«Γενικά είμαι ψύχραιμη πολύ, πάρα πολύ ευαίσθητη, υπερβολικά και έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές αλλά σκέφτομαι πάντα ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στο τηλεοπτικό κοινό. Δηλαδή στις στιγμές της δυσκολίας της δικής μου, της εσωτερικής, πάντα σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στην τηλεθεάτρια μας. Που λέω και συνέχεια «κορίτσια μου, κορίτσια μου» και έχει μείνει γενικά. Οπότε αυτό με κρατάει. Το ότι είμαι ψύχραιμη και θέλω να υπάρχει μια αξιοπρέπεια, δεν σημαίνει ότι μέσα μου δεν στεναχωριέμαι για κάποιες καταστάσεις» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Για παράδειγμα κάτι πολύ δύσκολο για την περσινή σεζόν, που έχασα τον μπαμπά μου, μου είχε πει κάτι η μαμά μου και το κρατάω σαν φυλαχτό πριν βγω. Ήταν μια εβδομάδα που δεν καταλάβαινα τι γινόταν, δεν καταλάβαινα. Όχι ότι τώρα καταλαβαίνω, απλώς το έχω βάλει λίγο στην άκρη. Μην το βαρύνουμε, τελοσπάντων» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Μου λέει, λοιπόν, η μαμά μου, και αυτό είναι ένα μάθημα που έχω πάρει από το Make a Wish ότι “σε βλέπουν αυτή τη στιγμή ίσως μαμάδες που τα μικρά τους παιδιά είναι στο νοσοκομείο , περνάνε μια δυσκολία. Δεν σου επιτρέπεται να δώσεις κανένα δικαίωμα”. Αυτό ήταν το πιο σωστό πράγμα που έχω ακούσει» πρόσθεσε εν συνεχεία, με τρεμάμενη φωνή, η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για την επιστροφή της στο MEGA.
«Το να αλλάζω κανάλια δεν είναι κάτι που το συνηθίζω, αλλά έτυχε. Η προίκα μου είναι ότι μένουν οι άνθρωποι, στις συνεργασίες μου. Δεν υπάρχει λόγος συγκεκριμένος που δεν δίνω συνεντεύξεις, έτσι προέκυψε στην πορεία μου. είναι χαρά μου που είμαι στο «Χαμογέλα και Πάλι», είπε αρχικα η παρουσιάστρια.

Ένιωσε προδοσία από κάποιον;
Όπως αποκάλυψε, «Υπήρξαν πολλές φορές που περίμενα κάτι, μπορεί να μην έγινε αλλά στην πορεία η σχέση συνεχίστηκε. Ίσως κάποιες φορές να ήθελα μία στήριξη παραπάνω. Με ωριμότητα όμως σκέφτομαι ότι ο καθένας έχει τις δικές του βλέψεις. Πρέπει να σκεφτόμαστε τις ανασφάλειες που έχει ο άλλος για την δουλειά του, την ζωή του, τα οικονομικά του. όταν ξανασυναντιόμαστε καταλαβαίνω πως ήταν λόγω συνθηκών και όχι γιατί δεν ήθελαν να στηρίξουν εμένα».

«Αισθάνομαι οικειότητα με τον κόσμο»
«Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης και την ψυχραιμία, χρειάζεται μια συνέπεια σε αυτό που κάνουμε και που είμαστε είναι αυτό που δίνει το αποτέλεσμα. Δεν έχει τηλεοπτικό κόστος στον χρόνο η αξιοπρέπεια. Στιγμιαία, ίσως, αλλά εξαρτάται. Ο κόσμος πάντα καταλαβαίνει, η πρόθεση φαίνεται στα μάτια. Και εγώ έχω κάνει λάθη. Αλλά καταλαβαίνει ο άλλος την πρόθεση σου, δεν χρειάζεται να πεις κάτι. Είναι το χαμόγελο, η πορεία, το βλέμμα. Ακούω πάντα τον κόσμο. από τον κόσμο έξω λαμβάνω πάντα μία αγκαλιά, δεν μου έχει τύχει κάτι αρνητικό, αισθάνομαι οικειότητα με τον κόσμο. Πολλές φορές, επειδή δεν βλέπω καλά, δεν αναγνωρίζω ποιος μου μιλάει», σημείωσε.

«Τηλεόραση έμαθα με την Ζήνα Κουτσελίνη»

Για τον ανταγωνισμό φέτος:
«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι είμαι εγκρατής με τα νούμερα τηλεόρασης. Στο τέλος της σεζόν μπορεί κάποιος να αξιολογήσει αυτό που έδωσε στους τηλεθεατές. Είμαι αγχώδης και νιώθω πάρα σαν πρώτη φορά στην πρεμιέρα μου. Είχα την αγκαλιά του κόσμου εξαρχής, είναι μια σχέση που έχει «περάσει τις εξετάσεις». Απαντάω σε κάποια σχόλια στο Instagram και βλέπω ότι ο κόσμος αλλάζει γνώμη για μένα όταν μιλήσουμε. Δεν με άγχωσε η συνύπαρξη μου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Τηλεόραση έμαθα με την Ζήνα Κουτσελίνη. Συνεργάστηκα με ανθρώπους που είχαν μεγάλο όνομα και πορεία στην τηλεόραση».

«Σκέφτηκα να σταματήσω από το πρωινό»
«Είναι θέμα παιδείας το να σέβεσαι. Από την αρχή μου είχα ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους που μπορούν να με στηρίξουν. Με αγκάλιασαν και με στήριξαν. Κατάλαβα κι συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι σε στηρίζουν. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης. Είμαι χαρούμενη και τον ευγνωμονώ. Η πιο δύσκολη απόφαση που κλήθηκα να πάρω στην ζωή μου ήταν: Σκέφτηκα να σταματήσω από το πρωινό, γιατί έχει αλλάξει πάρα πολύ. Αλλά ήταν αυτό το κανάλι, το MEGA,, ήταν οι κουβέντες με τον πρόεδρο του καναλιού (σσ. κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης) ήταν το κίνητρο μου για να κάνω το πρωινό. Είπα πως θα το πολεμήσω. Η δεύτερη δύσκολη απόφαση που πήρα ήταν να φύγω από τον ΑΝΤ1. Η επιστροφή στο MEGA ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Μεταξύ άλλων, Φαίη Σκορδά μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα.
«Δεν είμαι αυστηρή ως μητέρα παρόλο που ξέρω το σωστό με τα όρια. Δεν μπορώ να πω «όχι» στα παιδιά μου, αλλά εξαρτάται από τον χαρακτήρα τους. Οι δυσκολίες υπάρχουν πάντα σε όλες τις ηλικίες. Δεν βλέπουν τηλεόραση τα παιδιά μου. Δεν είναι η τηλεόραση είναι η δουλειά της μαμάς. Δεν έκανα διακοπές, ετοιμάζαμε την εκπομπή, έκανα συναντήσεις. Εύχομαι ηρεμία και υγεία για την φετινή σεζόν. Σε δέκα χρόνια δεν θα είμαι στην τηλεόραση.

Προφανώς θα δουλεύω αλλά δεν θα είμαι στην τηλεόραση. Αν μπορούσα να μην δουλεύω δεν θα το έκανα για να είμαι αφοσιωμένη στο Make a Wish. Το όνειρό μου είναι να είμαι στο Make a Wish. Αν έκανα κάτι στην τηλεόραση θα ήθελα να είναι εκπομπή που να αφορά στο κομμάτι του Make a Wish», τόνισε κλείνοντας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook