«Το παιδί μου έχει φτύσει αίμα για να κάνει το όνομα Σεφερλής και να τον αγαπήσει ο κόσμος», ξεσπά η μητέρα του

«Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο», η εξήγηση που δίνει η πολυαγαπημένη μητέρα του Μάρκου Σεφερλή, η κυρα-Χαρίκλεια, μέσω της «Espresso» για τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το σκέτς με το Nemo, το νική της φετινής Eurovision, στις παραστάσεις που έκανε ο γνωστός κωμικός στο Δελφινάριο.

Και μπορεί η ίδια να κρατάει αποστάσεις όλο αυτό το διάστημα από οποιαδήποτε δημόσια εμπλοκή της σε θέματα που αφορούν τον λατρεμένο της γιο, ωστόσο το αίμα της βράζει βλέποντας ανθρώπους με δημόσιο λόγο να καταφέρονται εναντίον του Μάρκου. Αλλωστε, το 2018 ήταν η πρώτη φορά που η κυρα-Χαρίκλεια είχε ξεσπάσει, πάλι μέσα από την «Εspresso» για τον πόλεμο που δεχόταν ο Μάρκος από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα.

« Ξεκίνησε ολομόναχος και έχει φτύσει αίμα »

«Ο Μάρκος ξεκίνησε ολομόναχος αυτό το ταξίδι και ανέβηκε εκεί που ανέβηκε. Πήγαινε σε μια ιδιωτική σχολή που δεν του άρεσε και έρχεται μια μέρα και μου λέει “μαμά, θα πάω στη δραματική σχολή”. Εγώ του έδωσα την ευχή μου. Το παιδί μου έχει φτύσει αίμα για να κάνει το όνομα Σεφερλής και να τον αγαπήσει ο κόσμος…

Εμείς ήμασταν μια φτωχή οικογένεια. Εγώ με τον άντρα μου είχαμε βυτίο και πουλούσαμε νερό στο Λουτράκι. Δουλεύαμε από τις πέντε το πρωί ως τα μεσάνυχτα. Και ο Μάρκος εκεί, μαζί μας… Οταν είδα το παιδί μου να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί. Γιατί ο Μάρκος μου είναι και πανέξυπνος και ταλαντούχος και φιλάνθρωπος. Τι άλλο να ζητήσει μια μάνα από τον Θεό για το παιδί της; Η Ακρίτα βγήκε με τις “πλάτες” της μάνας της και του πατέρα της. Ο Μάρκος δεν είχε τέτοιες “πλάτες”. Ο πατέρας του και εγώ είμαστε αγράμματοι άνθρωποι και ο Μάρκος βγήκε ευφυέστατος και περπάτησε μόνος του στο δύσκολο αυτό επάγγελμα που διάλεξε» είχε εξομολογηθεί τότε η κυρα-Χαρίκλεια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις