Το ζεϊμπέκικο είναι ο αγαπημένος χορός του ηθοποιού. Τι είπε ο ίδιος για την παρουσία του στο Ηρώδειο

Ο Απόστολος Γκλέτσος εντυπωσίασε στο Ηρώδειο με το ξεχωριστό του ζεϊμπέκικο. Ως γνωστόν, είναι ο αγαπημένος χορός του ηθοποιού. Ο ίδιος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή « Πρωϊνό Σου Σου»για το γεγονός.

Ο Απόστολος Γκλέτσος συμμετείχε στη συναυλία για τη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου που διοργάνωσε το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην παράσταση ήταν και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή για να χορέψει το «ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας».

Ο γνωστός ηθοποιός , που έχει βάλει και υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην εκπομπή του OPEN ότι δεν βλέπει ποτέ ο ίδιος τον εαυτό στην οθόνη, ενώ στην ερώτηση πως θα αντιδράσει σε τυχόν αρνητικά σχόλια για το ζειμπέκικο του στο Ηρώδειο, απάντησε ότι «όποιος δοαφωνεί να απευθυνθεί στον Μάκη Δελαπόρτα που το σχεδίασε»

Στην πρώτη σειρά  των καθισμάτων βρισκόταν και ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο κ. Κασσελάκης αφού είδε το ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου, όταν άναψαν τα φώτα φάνηκε να χαμογελάει και να χειροκροτάει χλιαρά.

@billyjoe_fashion_greece

@Stefanos Kasselakis

♬ πρωτότυπος ήχος – BILLY JOE Haute Couture Greece

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook