Oι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο. Η σπουδαία τραγουδίστρια κατέρρευσε ενώ τραγουδούσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της , «τα λόγια είναι περιττά».

Μεγάλη είναι η ανησυχία για τη Μαρινέλλα που κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο, η οποία αναβλήθηκε, όπως ανακοινώθηκε λίγο αργότερα στους θεατές.

Η Μαρινέλλα λιποθύμησε επί σκηνής στο τρίτο τραγούδι που ερμήνευσε στο Ηρώδειο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη κλινική εικόνα που έχουν οι γιατροί δείχνει εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η Μαρινέλλα είχε πεί δύο τραγούδια στο Ηρώδεια και κατέρρευσε ενώ τραγουδούσε το τρίτο τραγούδι, «τα λόγια είναι περιττά» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια σωριάστηκε λιπόθυμη στη σκηνή και αμέσως οι μουσικοί της έτρεξαν πάνω της για να δούν τι της συμβαίνει,

Στο συγκλονιστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media φαίνεται η Μαρινέλλα να τραγουδάει και σιγά σιγά να χάνει την ισορροπία της και να καταρρέει στη σκηνή στο Ηρώδειο.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρινέλλα ανέκτησε τις αισθήσεις της στα καμαρίνια και είχε επικοινωνία με συνεργάτες της.

Στο νοσοκομείο Υγεία όπου μεταφέρθηκε, υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Μαρινέλλα είχε κουραστεί ιδιαίτερα στις πρόβες για τη συναυλία στο Ηρώδειο, καθώς ήθελε να είναι όλα τέλεια.

Το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο και αποθέωσε τη μεγάλη ερμηνεύτρια ενώ την καταχειροκρότησε όταν αποχώρησε υποβασταζόμενη από τη σκηνή.

Σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Υγεία». Το κοινό πάγωσε με το συμβάν και παρέμεινε στις θέσεις του για αρκετή ώρα, μέχρι να ειδοποιηθούν από την παραγωγή ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά. Τότε άρχισαν να αποχωρούν οι θεατές από το Ηρώδειο, ενώ οι συζητήσεις είχαν να κάνουν με το τι συνέβη στην μεγάλη ερμηνεύτρια, ενώ όλοι ανησυχούσαν.

H ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook