Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, μαζί με την μητέρα της, και τον μέλλοντα σύζυγό της επισκέφθηκαν χθες τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ο Χρήστος Ζαμπούνης μίλησε στο «Buongiorno» για τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ.
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους Γλύξμπουργκ, καθώς η Θεοδώρα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κουμάρ, το Σάββατο.

Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, μαζί με την μητέρα της, Άννα – Μαρία και τον μέλλοντα σύζυγό της Μάθιου Κουμάρ, που θα παντρευτούν στις 28 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκαν χθες τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Θεοδώρα και Μάθιου παρουσία της συγκινημένης Άννας – Μαρία πήραν την ευχή και την ευλογία του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς δεν θα μπορέσει να παραστεί ο ίδιος.

Αρχικά, το ζευγάρι είχε προγραμματίσει τον γάμο του το 2020, αλλά αναγκάστηκε να τον αναβάλει λόγω της πανδημίας COVID-19.

Το μυστήριο που θα γίνει το Σάββατο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, θα τελέσει ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος.

«Ο γάμος αυτός είχε αρκετά εμπόδια, είχε αναβληθεί όχι μόνο λόγω covid αλλά λόγω και του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε βαφτίσει την Θεοδώρα. Είναι κάτι παραπάνω από “όχι” η άρνηση της βρετανικής βασιλικής οικογένειας», ανέφερε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Στον εν λόγω γάμο δεν θα παραστεί η βρετανική βασιλική οικογένεια λόγω υποχρεώσεων. Συγκεκριμένα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας το ερχόμενο Σάββατο θα βρίσκονται στην Σκωτία για τον εορτασμό της 25ης επετείου του Κοινοβουλίου», ανέφερε το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαϊδου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις