H σπουδαία ερμηνεύτρια δεν έχει διασωληνωθεί και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι, δύο μέρες μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο Ηρώδειο.

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία και μετά από δύο 24ωρα η κατάσταση της παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από το «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1 η τραγουδίστρια επικοινωνεί με το περιβάλλον, έχει μιλήσει με την κόρη της Τζωρτζίνα και σιγοτραγουδά!

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας η Μαρινέλλα χτες είδε πολλές φορές την κόρη της Τζωρτζίνα.

«Επειδή ακούω μπαρμπούτσαλα, η Μαρινέλλα είδε χθες την κόρη της πολλές φορές. Μάλιστα θα σας πω και κάτι που ανατριχιάζω. Η Μαρινέλλα μιλάει και τραγουδάει. Κάποια στιγμή, η Μαρινέλλα είπε με χιούμορ στην κόρη της: “Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα”. Είναι τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της, Τζωρτίνα, σε μία από τις πολλές φορές που μπήκε στη ΜΕΘ και την είδε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας. Μάλιστα η Μαρινέλλα σιγοτραγουδά κιόλας, κάτι που δείχνει τη δύναμη της και τη θέληση της να παλέψει.

Η κατάσταση της είναι αρκετά σοβαρή καθώς έχει εκτεταμένη αιμορραγία στο ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου της αλλά η καρδιά της είναι πολύ γερή, λειτουργεί, όπως έλεγαν οι γιατροί σταν 50χρονης και βοηθά όλη την κατάσταση και τη μάχη που δίνει.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η κατάσταση της Μαρινέλλας ήταν πολύ δύσκολη το βράδυ της Τετάρτης, που υπέστη το εγκεφαλικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να προετοιμάζουν την οικογένειά της για κάθε ενδεχόμενο, ακόμη και για τα χειρότερα. Ωστόσο έγινε κάτι σαν θαύμα και η κατάσταση πάει συγκρατημένα πολύ καλύτερα με τους γαιτρούς να είναι αισιόδοξοι.

Το πρώτο επικίνδυνο 24ώρο  πάντως πέρασε και πλέον όλοι αναμένουν για την καλύτερη δυνατή έκβαση. Μάλιστα, στα θετικά νέα είναι ότι η Μαρινέλλα παρά το γεγονός ότι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, δεν είναι διασωληνωμένη και ανταποκρίνεται στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χθες το μεσημέρι ανέφερε τα εξής:

«Η κα Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook