Οι γιατροί δεν θεωρούν απαραίτητη την χειρουργική επέμβαση και η τραγουδίστρια δεν είναι διασωληνωμένη. «Δεν ήρθε η ώρα μου», είπε στην κόρη της

Σταθερή και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας Μαρινέλλας σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Ειδικότερα, στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» το μεσημέρι της Παρασκευής αναφέρεται:

«Μετά από σχεδόν 40 ώρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου η κατάσταση της κα. Παπαδοπούλου Κυριακής (Μαρινέλλα) παραμένει σταθερή και κρίσιμη.
Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία και μετά από δύο 24ωρα η κατάσταση της παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες από το «Πρωϊνό» του ΑΝΤ1 η τραγουδίστρια επικοινωνεί με το περιβάλλον, έχει μιλήσει με την κόρη της Τζωρτζίνα και σιγοτραγουδά!

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας η Μαρινέλλα χτες είδε πολλές φορές την κόρη της Τζωρτζίνα.

«Επειδή ακούω μπαρμπούτσαλα, η Μαρινέλλα είδε χθες την κόρη της πολλές φορές. Μάλιστα θα σας πω και κάτι που ανατριχιάζω. Η Μαρινέλλα μιλάει και τραγουδάει. Κάποια στιγμή, η Μαρινέλλα είπε με χιούμορ στην κόρη της: “Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα”. Είναι τα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της, Τζωρτίνα, σε μία από τις πολλές φορές που μπήκε στη ΜΕΘ και την είδε», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας. Μάλιστα η Μαρινέλλα σιγοτραγουδά κιόλας, κάτι που δείχνει τη δύναμη της και τη θέληση της να παλέψει.

Η κατάσταση της είναι αρκετά σοβαρή καθώς έχει εκτεταμένη αιμορραγία στο ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου της αλλά η καρδιά της είναι πολύ γερή, λειτουργεί, όπως έλεγαν οι γιατροί σταν 50χρονης και βοηθά όλη την κατάσταση και τη μάχη που δίνει.

Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις