Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στη Μητρόπολη Αθηνών παρουσία συγγενών και φίλων

Ο λαμπερός γάμος της μικρότερης κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρία τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών με το ζευγάρι να βγαίνει χαμογε΄λαστό από την εκκλησία, να χαιρετά τους συγκεντρωμένους και να ανταλλάσσει ένα θερμό φιλί στο στόμα και φωτογραφήθηκε κατά το έθιμο με όλη την οικογένεια.

Ο γάμος ξεκίνησε περίπου στις 18:00 και το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους. Ήδη από τις 17:00 ξεκίνησαν να καταφθάνουν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών οι υψηλοί προσκεκλημένοι του ζευγαριού.
Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι ήταν μεταξύ άλλων, τα αδέλφια της ο Παύλος, ο Νικόλαος, o Φίλιππος, και τα ανίψια Μαρία-Ολυμπία, Αχιλλέας-Ανδρέας και Arrietta Morales de Grecia.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Εκπληκτικό το νυφικό της νύφης δια χειρός της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Celia Kritharioti. Το νυφικό διέθετε μακριά ουρά, ενώ το μπούστο του ήταν κεντημένο εξολοκλήρου στο χέρι με απλικέ δαντέλες.
Η Θεοδώρα φορούσε την τιάρα Cartier οικογενειακό κειμήλιο από την μητέρα της Άννα Μαρία , όπως και το δαντελένιο πέπλο στα μαλλιά της.

Η μυθική Khedive of Egypt τιάρα που φορούσε στον γάμο της και η Άννα Μαρία είναι γεμάτη διαμάντια και αποτελεί οικογενειακό κειμήλιο.

Παραγγέλθηκε στον οίκο Cartier από τον Abbas II, τον τελευταίο Khedive (έναν Οθωμανό αντιβασιλέα) της Αιγύπτου, στις αρχές του 20ού αιώνα. Η τιάρα Khedive of Egypt πέρασε στα χέρια της βασιλικής οικογένειας της Δανίας και στην πριγκίπισσα Ίνγκριντ. Η ίδια έφερε την τιάρα μαζί της στη Δανία όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Frederik (μετέπειτα Frederik IX) το 1935.Η Ίνγκριντ δεν φόρεσε αυτό το κομμάτι την ημέρα του γάμου της, αλλά χάρη στην επιρροή της έγινε η επίσημη γαμήλια τιάρα για όλες τις γυναίκες απογόνους της στα χρόνια που ακολούθησαν. Μετά το θάνατο της Ίνγκριντ το 2000, η τιάρα κληροδοτήθηκε στη μικρότερη κόρη της, την Άννα Μαρία, τέως βασίλισσα της Ελλάδας που την φόρεσε την ημέρα του γάμου της!

Η νυφική ανθοδέσμη της Θεοδώρας, όπως και ο στολισμός της εκκλησίας είναι έργο του STUDIO7 .

Δείτε βίντεο από τις προσελεύσεις στην Μητρόπολη από την μετάδοση που έκανε το tlife.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook