«Ήταν εύκολο με την έννοια ότι ήμουν σίγουρη για την απόφασή μου», είπε για τον χωρισμό της.

“Δεν μπαλαντζάρισα με αν κι ίσως και δεν είχα καμία αμφιβολία για την απόφασή μου” τόνισε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου καλεσμένη στο Ακόμα δεν είδες τίποτα με τον Κώστα Τσουρό το μεσημέρι της Κυριακής μίλησε για το πολυσυζητημένο διαζύγιό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Δεν είναι εύκολο τίποτα σε ένα διαζύγιο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και περνάς πάρα πολλές φάσεις. Κανένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο ή ευτυχές. Ήταν εύκολο από την άποψη ότι ήμουν πολύ σίγουρη για την επιλογή μου και την απόφασή μου. Από τη στιγμή που αποφασίστηκε και καταλήξαμε σε αυτό από κοινού με τον πρώην σύζυγό μου με πολλή αγάπη κι ωριμότητα κι ανακοινώθηκε κιόλας. Δεν θεωρώ ότι κοίταξα πίσω να πω ότι αν είχα κάνει αυτό ή αν είχα κάνει το άλλο. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι ήταν το καλύτερο για τους δυο μας και για τα παιδιά μας» δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Αυτό ήταν το εύκολο κομμάτι, ότι δεν μπαλαντζάρισα με αν κι ίσως και δεν είχα καμία αμφιβολία για την απόφασή μου. Αυτό με έκανε να νιώθω σίγουρη, ασφαλής. Νομίζω ότι η δυσκολία είναι αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος κι αν έκανες κάτι αλλιώς, ίσως υπήρχε μία ευκαιρία» πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Μίλησε όμως και για τη νέα της σχέση:
«Νιώθω ασφαλής στη νέα μου σχέση, είμαι ευτυχισμένη, χαρούμενη. Όταν έρχεται κάτι τόσο όμορφο στη ζωή σου φυσικά και σε βοηθάει», λέει η ίδια.

«Μου είναι πιο σημαντικό να είμαι εγώ καλά και χαρούμενη παρά να κάνω τους άλλους χαρούμενους και ανθρώπους που δεν γνωρίζω καν».

Η ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA, «Έχω Παιδιά», στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Είμαι πολύ καλά. Στα γυρίσματα περνάμε όνειρο, δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αν το μισό περάσει στο επεισόδιο που θα δούμε, νομίζω ότι θα είναι απολαυστικό. Έχω αγωνία γιατί πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια κάνω στην τηλεόραση κωμωδία, το απολαμβάνω τρομερά».

Η νέα κωμική σειρά του MEGA, θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτώβρη στις 21.00 το βράδυ.

«Όσοι έχουν παιδιά έχουν καταλάβει τι θα δουν».

Η ίδια, μιλώντας για τον ρόλο της, λέει:

«Είμαι μια πάρα πολύ πλούσια και παντελώς αδιάφορη για οτιδήποτε καθημερινό συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Έχω έναν γιο, είναι σε μια δικιά της γυάλα με τον σύζυγό της. Ειρωνική, υποτιμητική, επικριτική, ειδικά με την αδερφή της αλλά όλο αυτό με έναν τρελά χιουμοριστικά τρόπο. Τα σενάρια τα παίρνω και τα απολαμβάνω. Μόνο από την ανάγνωση καταλαβαίνεις το τι πρόκειται να συμβεί. Είναι για όλες τις ηλικίες, απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, έχει πολύ ρεαλιστικές σκηνές».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook