Τα βίντεο και οι φωτογραφίες από το γάμο και το πάρτι που έκανε το νεόνυμφο ζευγάρι

Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ παντρεύτηκαν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, σε μια λαμπερή τελετή που φιλοξένησε μέλη βασιλικών οικογενειών, στενούς συγγενείς και φίλους.

Η τελετή ξεκίνησε λίγο μετά τις 18:00 και πραγματοποιήθηκε από τον Μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου, Δωρόθεο.

Ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis στην παραλία της Γλυφάδας. Εντυπωσιακή ήταν και η τετραώροφη τούρτα που έκοψε το ζευγάρι, λίγο μετά την άφιξή του στον χώρο της δεξίωσης. Ο Μάθιου Κουμάρ δεν σταμάτησε να χορεύει ευτυχισμένος στο πλευρό της αγαπημένης του, καθώς έκοβαν την τούρτα του γάμου τους.

Στο πάρτι που ακολούθησε οι καλεσμένοι διασκέδασαν και χόρεψαν με τη ψυχή της με πρώτη και καλύτερη την Μαρία Ολυμπία, την πρωτόκοκη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ που ήταν και παράνυφος στο γάμο.

Σε βίντεο που ανέβηκαν στο Instagram διακρίνεται επίσης να χορεύει με τη γαλάζια τουαλέτα η Νίνα Φλορ, που έχει παντρευτεί τον Φίλιππο, και με την κόκκινη η Αλεξία, το μεγαλύτερο παιδί του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας που ταξίδεψε στην Ελλάδα από την Ισπανία με την οικογένειά της για τον γάμο της μικρής της αδελφής.

O φωτογράφος Ανδρέας Μέγκος δημοσίευσε τα επίσημα πορτρέτα του ζευγαριού, αποτυπώνοντας στιγμές από το λαμπερό γάμο που έγινε βασικό θέμα και στα ξένα ειδησεογραφικά μέσα καθώς πολλοί ήταν και οι δημοσιογράφοι που είχαν έρθει για το γεγονός.

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις