«Έχουν υπάρξει περίοδοι στη ζωή μου που τα οικονομικά μου ήταν πάρα πολύ δύσκολα, για κάποιες περιόδους έζησα δύσκολα», είπε

Η Μυρτώ Αλικάκη τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega, «Ταμπού» και με αφορμή τον ρόλο της σε αυτή βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 30/9 καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο Buongiorno.

μεταξύ άλλων, η Μυρτώ Αλικάκη αναφέρθηκε στην περίοδο της οικονομικής κρίσης, η οποία ήρθε στη δική της ζωή μαζί με το διαζύγιο από τον Πέτρο Λαγούτη και τον εθισμό του ηθοποιού για τον οποίο έχει μιλήσει και ο ίδιος

Όπως εξήγησε στη συνέχεια: «Μιλάω για τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, που στη δική μου περίπτωση, συντονίστηκε και με την οικογενειακή κρίση και με τον χωρισμό και τον εθισμό του Πέτρου Λαγούτη. Ήταν πολλές παράμετροι που όλες μαζί συνέτειναν στο να είναι μια δύσκολη φάση».

Επίσης ανέφερε πως για την ίδια μια συναισθηματική δυσκολία μπορεί να είναι χειρότερη από ό,τι μία οικονομική.

«Το ξεπέρασα με υπομονή, θετική διάθεση και δουλεύοντας. Θα έλεγα ότι μια συναισθηματική κρίση μπορεί να είναι και πιο δύσκολη από μια οικονομική, τουλάχιστον για έναν άνθρωπο σαν εμένα», είπε κλείνοντας.

Για τις αισθητικές επεμβάσεις και το Ωραίο κατά την γνώμη της:
«Δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως στο πρόσωπό μου. όταν όλοι κάνουν κάτι, θέλω να κάνω το αντίθετο. Επίσης, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κάποιον, κατά 99,9% δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα. και τρίτον για λογούς δικής μου ψυχικής ισορροπίας, αποδέχομαι ότι κάτι θα μου συμβεί αντί να πάω κόντρα. Έχω ησυχάσει και δεν με απασχολούν αυτά τα θέματα. Δεν θεωρώ ότι η ομορφιά φεύγει όταν ένας άνθρωπος μεγαλώνει, αποκτά ρυτίδες ή χαλαρώνει το πρόσωπό του. Θέλω πολύ να παίξω ρόλους μεγαλύτερων γυναικών. Δεν με ενδιαφέρει να παίζω την νέα, την ωραία και την ερωμένη. Μπορώ να κάνω χιλιάδες πράγματα», υπογράμμισε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Είναι πολλά τα πράγματα που βλέπω στο σώμα και στο πρόσωπό μου, που δεν μου αρέσουν. Είμαι συμφιλιωμένη με τον εαυτό μου πάντα. δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι τέλειο, ούτε και το τέλειο είναι ωραίο. Πιστεύω στην ατέλεια και στην ιδιαιτερότητα και αυτό μου αρέσει στους ανθρώπους. Κρίνω τον κόσμο όπως θέλω εγώ. Αυτό που μου αρέσει εμένα, σε αυτό θέλω να μοιάσω. Το να επιθυμεί κανείς την τελειότητα είναι μια διαρκής απελπισία και ματαίωση. Είμαστε γεμάτοι ελαττώματα και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η αυτοπεποίθηση είναι μια σταθερά στην ζωή μας, είναι προσωπική υπόθεση. Η ομορφιά είναι υποκειμενικό στοιχείο», συμπλήρωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook