«Εδώ και 9 μήνες έχουμε έναν όμορφο δεσμό», είπε ο γνωστός δικηγόρος.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση που έχει με την ηθοποιό Τζένη Οικονόμου, δηλώνοντας ερωτευμένος.

«Εδώ και 9 μήνες, γνώρισα παραμονή Χριστουγέννων την κυρία Ευγενία (Τζένη) Οικονόμου και έκτοτε έχουμε ένα όμορφο δεσμό. Δεν ασχολούμαι με τας σχόλια. Ο καθένας λέει τις απόψεις του, δεν με απασχολεί. Είμαι ερωτευμένος», αποκάλυψε.

Επιπλέον τόνισε, ότι τα σχόλια που γράφονται για την προσωπική του ζωή, δεν τα διαβάζει και δεν τον αφορούν.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σχολίασε και την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, αναφορικά με την ποινική αντιμετώπιση για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του: «’Ημουν από τους πρώτους που είπα ότι η ποινική δίωξη για σοβαρή σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος ήταν εσφαλμένη. Έπρεπε να ασκηθεί δίωξη για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κάτι το οποίο αποφάσισε το συμβούλιο εφετών στην συνέχεια. Η κοινή γνώμη δεν πρέπει να επηρεάζει τον δικαστή, άστοχη η παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την υπόθεση του Λύτρα. Έχουν γίνει πολλά άστοχα σχόλια για τον Απόστολο Λύτρα, βγήκε να ξεσκάσει στα μπουζούκια. Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει γι΄αυτό το ατυχέστατο περιστατικό και θλιβερό γεγονός του ξυλοδαρμού».

«Ημουν στόχος της 17Ν»
Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αναφέρθηκε και στις απειλές που αντιμτώπισε πρίν από χρόνια μετά την αποκάλυψη της δράσης της 17Ν καθώς ήταν δικηγόρος πολιτικής αγωγής στην δίκη των τρομοκρατών:

«Εκ των υστέρων φαίνεται πως κινδύνευσε η ζωή μου ιδίως την εποχή της 17Ν. Η αστυνομία εκείνη την εποχή θεωρήσει ότι είμαι πιθανός στόχος και γι΄αυτό μου είχε στείλει μια δύναμη να με προστατεύει. Στην δίκη της 17Ν, όπου εγώ ήμουν δικηγόρος πολιτικής αγωγής 3 οικογενειών θυμάτων, ένας εκ των κατηγορουμένων είπαν ότι ήμουν στόχος, εγώ, η γυναίκα μου, κι το παιδί μου. Φαίνεται ότι δεν πρόλαβαν», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook