Η παρενόχληση από την θαυμάστρια ήταν σε καθημερινή βάση και διήρκεσε χρόνια. Άφηνε ερωτικά ραβασάκια έξω από το σπίτι του τραγουδιστή. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανε παραδέχεται η δικηγόρος της.

Ο Γιάννης Πλούταρχος κατέθεσε μήνυση σε μια γυναίκα που επί χρόνια τον παρενοχλούσε στο σπίτι του.Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η ενοχλητική θαυμάστρια είναι για διατάραξη οικιακής ειρήνες, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και stalking

Η εμμονική θαυμάστρια φέρεται ότι επί τρία χρόνια πήγαινε έξω από το σπίτι του τραγουδιστή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Happy Day» κάποιες από αυτές τις φορές χτύπαγε το κουδούνι και του άφηνε προσωπικά της αντικείμενα.

Η παρενόχληση ήταν σε καθημερινή βάση και διήρκεσε χρόνια, ενώ η γυναίκα του άφηνε και ερωτικά μηνύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής αποφάσισε να καταθέσει μήνυση επειδή η κατάσταση είχε φτάσει πια στο απροχώρητο.

Η συνήγορος της κατηγορούμενης, Πωλίνα Βέλτση, μίλησε στο OPEN σχετικά με την υπόθεση, ισχυριζόμενη ότι οι σκοποί της ήταν αγνοί.

«Η εντολέας μου ήταν πραγματικά ερωτευμένη και ήταν σε μια ευάλωτη στιγμή της ζωής της και είχε απλά ερωτευτεί. Είχε επηρεαστεί από τη δημοφιλία του τραγουδιστή από το ερωτικό ρεπερτόριό του, από το χαμηλό του προφίλ», είπε η δικηγόρος.

Και πρόσθεσε: «Θεώρησε εσφαλμένα – και το αναγνωρίζει εκ των υστέρων – ότι με αυτόν τον τρόπο τον διεκδικούσε. Μάλιστα, ήταν τόσο αγνοί οι σκοποί της, γιατί πράγματι ήθελε να συνάψει μαζί του έναν συναισθηματικό δεσμό. Κακώς, κοινωνικά κατακριτέο – τα δεχόμαστε όλα αυτά – αλλά οι σκοποί της δεν είναι διαφορετικοί.

Σύμφωνα με TLIFE που ήρθε σε επικοινωνία με τη σύζυγο του Γιάννη Πλούταρχου, η κα Μαρία Παπαδοπούλου., αρκέστηκε να πει: «Έφτασε σε απροχώρητο σημείο και γι’ αυτό κινήθηκε έτσι δραστικά ο δικηγόρος μας. Τα τελευταία αρκετά χρόνια τον ενοχλούσε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook