Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Με ένα νέο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube με τίτλο “Αρρυθμίες”, ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τις προσπάθειες που έκανε για την αποκατάσταση του μετά το εγκεφαλικό που υπέστη.

Αρχικά ο γνωστός καλλιτέχνης, αποκάλυψε, πως μέχρι στιγμής έχει χάσει 40 κιλά, ενώ περιέγραψε τόσο τις πρώτες στιγμές στο νοσοκομείο, όσο και εκείνες στο κέντρο αποκατάστασης, προκαλώντας τη συγκίνηση του παρουσιαστή του «Πρωϊνού» αλλά και των άλλων δημοσιογράφων στο πάνελ.

“Κοντεύω τα – 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται. Πάμε τώρα να σας πω τι έπαθα. Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια και πόδια. Σχεδόν κανένα πρόβλημα. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, αλλά τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμε. Έκανα πρόβες στο νοσοκομείο, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστεί στην κιθάρα.

Όταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα. Και εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης ο φίλος μου, μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω παιδιά την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγχο, απελπισία. Ευτυχώς σε 10 ημέρες η πρόοδος στην κιθάρα ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά” λέει, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας συγκινημένος είπε: «Με συγκινεί πολύ ο Δημήτρης. Έδωσε τώρα λεπτομέρειες που με συγκίνησαν, είναι σοκαριστικές οι λεπτομέρειες. Υποκλίνομαι, είναι μεγάλη μαγκιά… Δεν ξέρω αν θα το έκανα, αν ήμουν στη θέση του. Εγώ θα ντρεπόμουν, θα κρυβόμουν. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Και είναι για μένα μεγάλο μάθημα, όταν ένας άνθρωπος που έχει δημόσιο λόγο, κάνει αυτό που κάνει ο Δημήτρης. Διότι δίνει ένα τεράστιο μάθημα.

Το μήνυμα που δίνει ο Δημήτρης είναι “μην ντρέπεστε, μην κρύβεστε, είμαστε άνθρωποι, είμαστε τρωτοί και πρέπει να αποδεχόμαστε τους ανθρώπους ακόμα κι όταν δεν είναι τέλειοι ή όπως έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε”. Το μήνυμα, λοιπόν, αυτό του Δημήτρη είναι πολύ πιο σπουδαίο απ’ ότι και ο ίδιος φαντάζεται. Θέλω πραγματικά να υποκλιθώ και να του πω ένα τεράστιο μπράβο».

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας για την περιπέτεια της υγείας του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook