Καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας. Υποχώρησε αρκετά το αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Η σπουδαία τραγουδίστρια Μαρινέλλα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στην σκηνή του Ηρωδείου στις 25/09, με την κατάσταση της υγείας της να είναι σταθερή.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κορυφαία ερμηνεύτρια θα βγει από τη ΜΕΘ σήμερα, Τετάρτη (16/10) – μετά από 21 ημέρες – και θα μεταφερθεί σε δωμάτιο αυξημένης φροντίδας με τους θεράποντες να αποφασίζουν τα επόμενα βήματα για την αποκατάσταση.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ 16/10/2024

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιμάτωμα φαίνεται να έχει απορροφηθεί σε μεγάλο βαθμό και η αγωγή που λαμβάνει  δείχνει ότι αποδίδει καρπούς.

Σημειώνεται πως η αγαπημένη τραγουδίστρια μπορούσε από την πρώτη στιγμή να μιλήσει, γεγονός που γέμιζε αισιοδοξία τόσο τους γιατρούς που την παρακολουθούσαν και τα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και όσους αγωνιούσαν για την τύχη της.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η κόρη της Τζωρτίνα, η εγγονή της, καθώς και ο εγγονός της, που ήρθε από το εκτάκτως από το εξωτερικό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις