Το ζευγάρι περιμένει να υποδεχτεί τον γιο του σε λίγο καιρό

Μια ξεχωριστή συναυλία έδωσε χτές το βράδυ ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Ηρώδειο.

Πλαισιωμένος από ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ταξίδεψε το κοινό στην πλούσια ελληνική μουσική παράδοση και κληρονομιά, παρουσιάζοντας ένα υψηλής αισθητικής πρόγραμμα με νέα και παλιότερα ακούσματα, τραγούδια από διάφορες γωνιές της Ελλάδας.

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η εγκυμονούσα σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία το βράδυ της Τρίτης 15/10 πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλιά.


Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την σκηνή του Ηρωδείου έκανε μια συγκινητική αφιέρωση στην αγαπημένη του για την οικογένεια που θα αποκτήσουν και εξομολογήθηκε την αγάπη του λέγοντας «Αλεξάνδρα σε ευχαριστώ γι αυτό που είσαι»

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Happy Day

Η σύντροφος του τραγουδιστή έφτασε στο Ηρώδειο συνοδευόμενη από την μητέρα της, Μιράντα Πατέρα και στη συνέχεια απόλαυσε τον αγαπημένο της ενώ στο πλευρό της βρισκόταν ο πατέρας της αλλά και ο αδελφός του Κωνσταντίνου Αργυρού, Παύλος.

Η 25χρονη καλλονή, , έλαμπε από ευτυχία και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Αμέσως μετά τη συναυλία την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις .Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του “Πρωϊνό Σουσου 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook