Το μεγάλο opening θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιουλία Κούκουβε ετοιμάζει με τον παραγωγό της, Γιάννη Φουστέρη, ένα πρόγραμμα-έκπληξη που θα συζητηθεί

Η Ιουλία Κούκουβε, η Ελληνίδα show woman και performer της Promo Paganias & Real Music, συνεχίζοντας τη σταθερά ανοδική της πορεία, θα εμφανίζεται στο νεανικό σχήμα του Night Voice, στην Πέτρου Ράλλη, μαζί με τους Escobar, Τάσο Φωτινιά, Μάγδα Δημητρίου, Νίκο Λυκάκη και Μεταξία Κοντού. Το σχήμα θα πλαισιώσει ως guest ο Άκης Πολυχρονοπουλος.


Το μεγάλο opening θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιουλία Κούκουβε ετοιμάζει με τον παραγωγό της, Γιάννη Φουστέρη, ένα πρόγραμμα-έκπληξη που θα συζητηθεί, εκπλήσσοντάς μας όπως μόνο εκείνη μπορεί. Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις της και τη μοναδική σκηνική παρουσία, η Ιουλία Κούκουβε έχει χτίσει ένα δυνατό βιογραφικό, με συνεργασίες δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Σταμάτης Γονίδης, η Χαρά Βέρα, καθώς και τη Ρουσλάνα στο Κολέγιο Αθηνών, ενώ έχει πραγματοποιήσει πολλά live shows σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος, μας υπόσχεται να μας εντυπωσιάσει ξανά, όπως αναφέρει και στο τραγούδι της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις