Είμαι έτοιμη και για αρνητική κριτική, λέει

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για τα επαγγελματικά της πλάνα και το νέο της ξεκίνημα, αλλά και για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή του OPEN Πρωινό ΣουΣου.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κάνει ένα νέο βήμα απόψε (18/10), ξεκινώντας εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί ως τραγουδίστρια, υποδυόμενη την αξέχαστη Μέριλιν Μονρόε. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, στον Σαράντη Μαριεττή μίλησε ανοιχτά για τις νέες προκλήσεις, τους θαυμαστές της και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει με stalker, καθώς και την προσωπική της εμπειρία με την απιστία.

Αρχικά αναφέρθηκε στο νέο της ξεκίνημα ως performer: «Δεν ξυπνάω και κοιμάμαι σαν Μέριλιν, είναι για τις ανάγκες του σόου. Μου αρέσει το νέο ξεκίνημα, είμαι ενθουσιασμένη. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό είναι κάτι που με γεμίζει. Οι υπόλοιπες προτάσεις ήταν για τα μπουζούκια, αλλά εγώ αισθάνομαι περισσότερο performer παρά τραγουδίστρια».

Όπως είπε είναι έτοιμη να δεχθεί την κριτική για το νέο της ξεκίνημα: «Είμαι έτοιμη για τα αρνητικά σχόλια, αυτό είναι αναμενόμενο. Ειδικά όταν οι κοπέλες είναι μοντέλα – influencers, είναι οι πρώτες που δέχονται έντονη κριτική. Δεν πάω να αποδείξω ότι είμαι η καλύτερη τραγουδίστρια, αλλά ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα ως περσόνα», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια ανέφερε την εμπειρία της με έναν εμμονικό θαυμαστή που την τρόμαξε μέσω των μηνυμάτων που της έστελνε στο Instagram: «Δεν πολυασχολούμαι με τα μηνύματα στο Instagram. Άργησα να καταλάβω ότι υπάρχει ένας μονόλογος καθημερινά. Δεν ήταν απειλητικό, αλλά τόσο εμμονικό που φοβήθηκα μήπως γίνει επικίνδυνο. Όταν το κατάλαβα, είχα μια σχέση τότε και ο σύντροφός μου ασχολήθηκε με το θέμα και μίλησε μαζί του».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε και στην ερώτηση αν έχει  έρθει  αντιμέτωπη με  απιστία σε σχέση της : Συνήθως ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει τελευταίος. Έτσι και εγώ. Ευτυχώς, δεν το αντιλήφθηκα την περίοδο που ήμουν σε εκείνη τη σχέση. Το κατάλαβα αφού είχα χωρίσει».

Ακόμη είπε ότι εδώ και καιρό δεν έχει σχέση αλλά δεν αγχώνεται…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook