Ο Mίνωας Μάτσας έχει το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για τρεις ώρες, τρεις φορές την εβδομάδα ενώ κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο θα τα έχει ο ίδιος.

Την προσωρινή επιμέλεια των δίδυμων παιδιών της κέρδισε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην αντιδικία της με τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα ο οποίος θα έχει το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για τρεις ώρες, τρεις φορές την εβδομάδα. Επίσης κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο, θα τα παίρνει στο σπίτι του.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε καταθέσει αίτηση στο δικαστήριο διεκδικώντας την αποκλειστική επιμέλεια των διδύμων ανηλίκων παιδιών της που έχει αποκτήσει με τον συνθέτη, όπως επίσης και την αποχώρησή του από το σπίτι που διέμεναν.

Παράλληλα αίτηση είχε καταθέσει και ο Μίνωας Μάτσας και ζητούσε συνεπιμέλεια των παιδιών αλλά και τη μετοίκηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από το σπίτι που διέμεναν ως οικογένεια.

Ωστόσο με προσωρινή διαταγή του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών ο Μίνωας Μάτσας διατάσσεται να αποχωρήσει εντός τριών ημερών από την κοινή τους κατοικία στο Νέο Ψυχικό.

Ο δικαστής παραχωρεί τη χρήση της συζυγικής κατοικίας αποκλειστικά στην Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δικαστήριο έκρινε πως το εν διαστάσει ζευγάρι θα αποφασίζει από κοινού για τα θέματα ανατροφής των παιδιών τους, ενώ η μητέρα θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον τόπο κατοικίας των ανηλίκων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις