Γιατί έχω επιλέξει να είμαι στα φώτα, εξήγησε η παρουσιάστρια

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε σε βραδινή εκδήλωση και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Ανάμεσα στα θέματα που σχολίασε ήταν τα νούμερα τηλεθέασης και η σχέση της με τους δημοσιογράφους.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί πολύ τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ σε ερώτηση για το αν την έχουν σεβαστεί οι δημοσιογράφοι απάντησε θετικά τονίζοντας πως από την στιγμή που αποτελεί δημόσιο πρόσωπο θεωρεί θεμιτό να εκτίθενται κομμάτια της προσωπικής της ζωής που δεν έχει επιλέξει να δημοσιοποιήσει.

Πιο αναλυτικά, σε ερώτηση για την εκπομπή «Weekenders» ανέφερε: «Πρόσφατα συνάντησα τον Θανάση Πάτρα και γελάσαμε πάρα πολύ. Του είπα “πάτε απέναντι από τη Ναταλία, όχι από εμένα”. Τα αγαπώ πολύ τα παιδιά… Όλοι οι καλοί χωράνε».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Παρακολουθώ ενοχλητικά πολύ τα νούμερα τηλεθέασης.

Για το αν την έχουν σεβαστεί οι δημοσιογράφοι όλα αυτά τα χρόνια απάντησε: «Σέβομαι πολύ τη δουλειά των συναδέλφων και κατανοώ ότι πολλές φόρες πράγματα που δεν είναι ευχάριστα για μένα συμβαίνουν μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς μας, οπότε το σέβομαι απόλυτα. Με έχουν σεβαστεί οι δημοσιογράφοι. Δεν θεωρώ ασέβεια το να εκτίθενται κομμάτια της προσωπικής μου ζωής που δεν επιλέγω εγώ γιατί έχω επιλέξει να είμαι στα φώτα. Στα κομμάτια που έχω αποφασίσει να προστατεύσω, όπως είναι τα παιδιά μου, έχουν δείξει απόλυτο σεβασμό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook