Ο συγγραφέας της αυτοβιογραφίας του αείμνηστου τραγουδιστή διάβασε το μήνυμά του προς τη σύζυγο του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου

Το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου, παρουσιάστηκε η αυτοβιογραφία του Βασίλη Καρρά με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά» από τον συγγραφέα Θάνο Κανούση, στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς στη Θεσσαλονίκη, ο συγγραφέας διάβασε τα τελευταία λόγια του αείμνηστου τραγουδιστή, τα οποία απευθύνονταν στη σύζυγό του, Χριστίνα.

«Στο ταξίδι αυτό, δεν θα σε πάρω μαζί μου Χριστίνα. Πρέπει να μείνεις πίσω, να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο δικό σου εσύ… γι’ αυτό σ’ αγαπώ», γράφει ο Βασίλης Καρράς για την αγαπημένη του σύζυγο.

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής “Πρωινό” του ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα πλάνα από τη συγκινητική παρουσίαση, στα οποία φαίνεται η στιγμή που η Χριστίνα Καρρά, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε εδώ το βίντεο του ΑΝΤ1

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, όταν στο τέλος της βραδιάς προβλήθηκαν αποσπάσματα από συναυλίες του εκλιπόντος ερμηνευτή, η Χριστίνα Καρρά δεν άντεξε και αποχώρησε από την αίθουσα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις