Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια και την περασμένη Παρασκευή, όπου είχε οριστεί αρχικά η συζήτηση και αναβλήθηκε για χθες, οπότε και έγινε η συζήτηση μετά την πρώτη αναβολή.

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε ο Μίνωας Μάτσας, με αφορμή την απόφαση που εξέδωσε το δικαστήριο σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών του που έχει από τον γάμο του με την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μίνωας Μάτσας
«Εκδόθηκε σήμερα στο πλαίσιο προσωρινής διαταγής, η απόφαση επί των δυο αντίθετων αιτημάτων ρύθμισης της επιμέλειας των τέκνων της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Όλγας Κεφαλογιάννη για αποκλειστική επιμέλεια των τέκνων τους και ανέθεσε σε αμφότερους τους γονείς τη συνεπιμέλειά τους.

Τα ασφαλιστικά μετρά και των δύο πλευρών θα εκδικαστούν τον Φεβρουάριο του 2025, και γι’ αυτό η απόφαση ρυθμίζει και μερικά καθημερινά θέματα».

Η απόφαση του δικαστηρίου
Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας κατέφυγαν στα δικαστήρια μετά τον χωρισμό τους προκειμένου να λύσουν δύο θέματα για τα οποία διαφωνούσαν: την επιμέλεια των δίδυμων παιδιών τους και το σπίτι όπου μέχρι πρότινος κατοικούσαν μαζί.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ζητούσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της και να μετοικήσει από το μέχρι πρότινος κοινό τους σπίτι ο Μίνωας Μάτσας.

Ο Μίνωας Μάτσας, από την πλευρά του, ζητούσε συνεπιμέλεια των παιδιών και να μετοικήσει από το σπίτι η Όλγα Κεφαλογιάννη, υποστηρίζοντας ότι εκείνος είχε προπληρώσει για έναν χρόνο τα ενοίκια του σπιτιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Μίνως Μάτσας πρέπει να μετοικήσει, και σε ό,τι αφορά τα παιδιά, η προσωρινή επιμέλεια να δοθεί στην Όλγα Κεφαλογιάννη, αλλά ο Μίνωας Μάτσας να έχει τακτικό δικαίωμα επικοινωνίας μαζί τους και οι δύο γονείς να αποφασίζουν από κοινού για θέματα ανατροφής.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στα δικαστήρια και την περασμένη Παρασκευή, όπου είχε οριστεί αρχικά η συζήτηση και αναβλήθηκε για χθες, οπότε και έγινε η συζήτηση μετά την πρώτη αναβολή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις