Ιωάννα Τούνη: Συγκινημένη που άφησε τον 2χρονο γιο της, στο νηπιαγωγείο – «Πόσο μεγάλωσε; Πότε;» (βίντεο)

Η πρώτη μέρα του μικρού Πάρη στο σχολείο και τα ...χτυποκάρδια της μαμάς!
Σήμερα ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για την Ιωάννα Τούνη, καθώς ο γιος της Πάρης ξεκίνησε στον παιδικό σταθμό στην Θεσσαλονίκη.
Η γνωστή Influencer ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη που για πρώτη φορά άφησε τον γιο της στο νηπιαγωγείο και έφυγε για τις δουλειές της.
«Έχω αφήσει τον Πάρη στον παιδικό και συγκινήθηκα. Τώρα εγώ είμαι… χαζομαμά. Συμπεθέρες μου έχω συγκινηθεί φουλ, το μωρό πήγε νήπιο πρώτη μέρα και με έπιασε το χαζο-μαμαδίστικο. Δεν στεναχωριέμαι, ούτε αγχώνομαι. Απλά ξέρεις. Πόσο μεγάλωσε. Πότε;» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στα social media.
Η Ιωάννα Τούνη άφησε τον γιο της για περίπου 1,5 ώρα για πρώτη μέρα και αύριο πρόκειται να τον αφήσει λίγο παραπάνω, ώστε σιγά σιγά να αρχίσει να προσαρμόζεται.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Απολαμβάνουν «βασιλικό» πρωινό στο κρεβάτι (φωτογραφίες)
- Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός: Ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη και συναντήθηκαν με τον Οικουμενικό Πατριάρχη (βίντεο)
- Αντρέας Γεωργίου: Η Σιμώνη ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ήθελα να έχω για πάντα» (βίντεο)
- Ρέμος: Ζαλίζουν τα ποσά που πρέπει να πληρώσει κάποιος για τη συναυλία του στο Ντουμπάι
- Οργή Νίκου Πλακιά για την παρουσία Σπίρτζη σε εκδήλωση για τα Τέμπη: “Μέγιστη προσβολή” – Αποχώρησαν Αποστολίδης και Μαντάς
- Χαλκίδα: Βίντεο σοκ της δολοφονίας του ξυλουργού – Καρέ καρέ τα φονικά χτυπήματα από την 39χρονη
- Πάρος: Ποτάμια οι δρόμοι από τις ισχυρές καταιγίδες – Τα νερά παρέσυραν αυτοκίνητα – Ήχησε το 112 – Απαγόρευση κυκλοφορίας – Προβλήματα σε Σύρο και Μύκονο – Βίντεο
- Στα δικαστήρια Χρηστίδου – Μαραντίνης: Ο τραγουδιστής ζητά την επιμέλεια του μεγάλου του γιού (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook