Άννα Βίσση: «Χαίρομαι που όλοι ρωτάνε τι έχω κάνει στο πρόσωπό μου, γιατί εγώ δεν έχω κάνει τίποτα» (βίντεο)
«Αντέχει το δέρμα μου. Και ομολογώ ότι δε κάνω και πολλά πράγματα»
Την Άννα Βίσση φιλοξένησε στο νέο επεισόδιο της διαδικτυακής του εκπομπής ο Παντελής Τουτουντζής.
Ο γνωστός Makeup artist συνομίλησε με την Άννα Βίσση για μακιγιάζ αλλά και τη μουσική της διαδρομή ενώ κάποια στιγμή αναφέρθηκαν και στις πλαστικές επεμβάσεις. Τότε, η Άννα Βίσση του είπε πως δεν της αρέσουν οι υπερβολές και ότι χαίρεται που όλοι αναρωτιούνται τι έχει κάνει στο πρόσωπό της ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει κάνει πολλά επεμβατικά πράγματα.
«Αντέχει το δέρμα μου. Και ομολογώ ότι δε κάνω και πολλά πράγματα. Και μου αρέσουν και οι γυναίκες που πάντα μοιάζουν σε αυτό που είναι. Λες, Σάρον Στόουν και βλέπεις τη Σάρον Στόουν ακόμα. Έχει ρυτίδες η γυναίκα, και την έχω γνωρίσει και από κοντά και είναι κούκλα. Δε θα ήθελα να κάνω κάτι – δε ξέρω του χρόνου ή σε δέκα χρόνια ή αν μου τη σπάει ο εαυτός μου – θέλω να μην πανικοβληθώ και να κάνω τόσο όσο .ωστε να μου θυμίζω εμένα.
Να μην πει ο άλλος “ποιά είναι αυτή”. Σε πόσες περιπτώσεις το έχουμε πει αυτό; Και όχι για το κουτσομπολιό της υπόθεσης. Για την αλήθεια της υπόθεσης. Η φύση είναι πάντα μοναδική. Δε με εκνευρίζει που λένε όλοι “τι έκανε η Βίσση”, ίσα ίσα χαίρομαι γιατί εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Νομίζουν όλοι ό,τι κάτι έχω κάνει, ενώ για μένα που δεν έχω κάνει πολλά πράγματα επεμβατικά, είναι το καλύτερο κοπλιμέντο. Χαίρομαι» είπε η Άννα Βίσση.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 24ο λεπτό
Ολες οι Ειδήσεις
- «Όταν είδα το κορμάκι του Άγγελου είπα “Ω Θεέ μου, τι πάμε να κάνουμε”;» – Συγκλονίζει ο χειρουργός για την δωρεά οργάνων
- N.Πλακιάς κατά ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Μαζέψτε τον Σπίρτζη, όλος ο κόσμος που βγήκε στους δρόμους, βγήκε για εμάς και τον αγώνα που δίνουμε
- «Όλοι μαζί μπορούμε»: 17η & 18η δενδροφύτευση στο Κορωπί και στη Θεσσαλονίκη!
- Νέα εκπομπή στο ΕΡΤNEWS: «Αναλύσεις» – Η επικαιρότητα μέσα από έρευνες κοινής γνώμης – Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2025
- «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Με τη βοήθεια των κατοίκων της Κόνιτσας, ο πατέρας Παΐσιος αρχίζει να ανοικοδομεί τη μονή που είχαν κάψει οι Γερμανοί
- Σαντορίνη: Εντείνεται η ανησυχία των ειδικών για τους συνεχείς σεισμούς – Μαζική φυγή από το νησί – “Τα 5 Ρίχτερ δεν είναι ο κύριος σεισμός” (βίντεο)
- Νίνο: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα του και το «καρφί» για τη Ζόζεφιν
- Δήμος Αθηναίων: Ανοίγει η Λέσχη Φιλίας Αγίου Παύλου για πολίτες που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους στις Κυκλάδες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook