Ντορέττα Παπαδημητρίου: Είμαι ένας άνθρωπος που η προδοσία με πληγώνει πολύ (βίντεο)

«Τα τελευταία 3-4 χρόνια είμαι σε μία περίοδο πολύ καλή σαν μονάδα».
Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν το πρωί της Κυριακής η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, την καριέρα της και την τηλεόραση.
«Δεν θα μπορούσα εγώ να βάλω στην καθημερινότητά μου αυτήν την ψυχολογική πίεση. Το να συζητάς και κάθε μέρα για τόσο δύσκολα θέματα είναι και για σένα πολύ επιβαρυντικό και ψυχοφθόρο, μπαίνεις σε μια διαδικασία», λέει ερωτηθείσα αν θα αναλάμβανε κάποια εκπομπή.
«Δεν είναι ότι δεν θα το έκανα γιατί θα φοβόμουν να πω την γνώμη μου, δεν θα το έκανα γιατί θα ήθελα κάτι λίγο πιο ανάλαφρο στην καθημερινότητα. Μέσα από τα social λέω πράγματα, αν και αυτήν την πλατφόρμα, από επιλογή, την έχω πιο πολύ για να μπαίνει ο follower και να χαίρεται λίγο παρά να μιλάω για θέματα πιο πολύ επικαιρότητας».
Σε ερώτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για τα προσωπικά της, εκείνη απάντησε: «Πιστεύω αλήθεια ότι δεν αφορά κανέναν τι κάνω εγώ. Δεν μιλάω στους φίλους μου πόσω μάλλον στην κάμερα. Και επειδή με ρωτάνε συχνά πυκνά, βάζω αυτή την κασέτα και καταντάει βαρετό, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, νιώθω πολύ άβολα να το επικοινωνώ».
Όπως λέει η ίδια για την προσωπική της ζωή:
«Παλιότερα ήταν πιο ελαστικά τα όρια και στους δικούς μου ανθρώπους και προς τα έξω. Μεγαλώνοντας, και δεν έχεις χρόνο και κάνεις τα ξεκαθάρισμά σου. Είμαι πολύ ειλικρινής, θα πω αυτό που σκέφτομαι, τώρα το πώς ο άλλος θα το εκλάβει δεν ξέρω. Δεν θα το πω με άσχημο τρόπο, αλλά θα το πω».
«Είμαι ένας άνθρωπος που η προδοσία με πληγώνει πολύ, με στενοχωρεί σε ένα βαθύ επίπεδο γιατί το κομμάτι της εμπιστοσύνης εγώ το έχω πολύ ψηλά, είναι βασικό. Όσο περνούν τα χρόνια το διαχειρίζομαι με διαφορετικό τρόπο».
«Είμαι σε μια περίοδο τα τελευταία 3 – 4 χρόνια πολύ καλή σαν μονάδα», καταλήγει.
Για το ραδιόφωνο
«Είναι πολύ πιο ανάλαφρο, δεν χρειάζεται την ίδια προετοιμασία σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα και αυτό για μένα είναι τέλειο γιατί σαν Ντορέττα, άσχετα με τη δουλειά, είμαι χύμα στο κύμα. Με αυτήν την έννοια, είναι χαλαρό».
Ολες οι Ειδήσεις
- Οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την παραίτηση του Αρίστου Δοξιάδη – «Το πρώτο θύμα του ανασχηματισμού»
- Νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» την Τετάρτη 19 Μαρτίου – Καλεσμένος ο Μανώλης Μητσιάς
- Η αθέατη όψη του πρωταθλητισμού στο «Prime Time» του ΣΚΑΪ – Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 21.00, με τον Γιάννη Σουλιώτη
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!
- Καιρός: Έρχεται κρύο, άνεμοι και χιόνια από την Τρίτη – Την Τετάρτη η πιο κρύα μέρα
- Βόρεια Μακεδονία: To κλαμπ όπου κάηκαν 59 άνθρωποι δεν είχε νόμιμη άδεια λειτουργίας – Στην Ελλάδα για νοσηλεία 18 εγκαυματίες
- Κρήτη: Ράγισε καρδιές η μαντινάδα του ιερέα στο μνημόσυνο του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε βάναυσα
- Παραιτήθηκε ο Αρίστος Δοξιάδης από τη θέση του Υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook