Σαν σήμερα θα γιόρταζε ο πατέρας του και κείνος θα του έλεγε πρώτος τα «χρόνια πολλά» …

Ο Αλέξης Κούγιας έφυγε από τη ζωή στις 28 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 74 ετών, και σήμερα, Δευτέρα 17 Μαρτίου, θα ήταν η ονομαστική του εορτή. Ο γιος του, Χρήστος Κούγιας, τίμησε τη μνήμη του με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοσίευσε ένα βίντεο από παλαιότερη συνέντευξη του πατέρα του, στο Action 24 και στην εκπομπή ΕQ στην οποία έλεγε πως θέλει να ζήσει ώστε να περάσει πολύτιμες στιγμές με τα παιδιά του, από το γάμο της κόρης του μέχρι να βρεθούν όλοι μαζί στα δικαστήρια με τον Χρήστο και τη Μάϊρα, επαγγελματίες δικηγόρους. .

Όπως είχε πει ο εκλιπών: «Θέλω να ζήσω. Από εκεί και πέρα ονειρεύομαι να πάω την κόρη μου στην εκκλησία και να μπω στα δικαστήρια μαζί με τα παιδιά μου αγκαλιά. Μάλιστα λέω, ότι αν καταφέρω και μπω σε μία δίκη και είμαστε οι τρεις μας – γιατί επιτρέπεται να είναι σε μία δίκη τρεις δικηγόροι – το βράδυ θα έχω υπονομεύσει όλο τον χώρο των δικαστηρίων με βαρελότα. Να είμαστε καλά, να τα ζούμε».

Ο Χρήστος Κούγιας εκμυστηρεύτηκε πως κάθε χρόνο ήταν από τους πρώτους που ευχόταν στον Αλέξη Κούγια για τη γιορτή του. Κάτι τέτοιο φέτος όμως δεν μπορεί να γίνει και έτσι ο γιος του εκλιπόντα έγραψε δημόσια σε ένα Instagram story: «Θα σου είχα πει όπως κάθε χρόνο, “χρόνια πολλά” από τις 00:00».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook