Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη για τα 15 χρόνια γάμου με την Αντελίνα

Η ανάρτηση του τραγουδιστή για την επέτειο και ο γάμος στην Κωνσταντινούπολη
O Xάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη γιορτάζουν 15 χρόνια γάμου. Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή ημέρα, ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου εξέφρασε την αγάπη του για τη σύζυγό του. Μάλιστα, ανέφερε πως γιορτάζουν δύο επετείους, αφού παντρεύτηκαν για πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη με πολιτικό γάμο το 2010 και στη συνέχεια, στην Αθήνα το 2013 με θρησκευτικό γάμο.
Αφού δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από την ημέρα εκείνη, ο Χάρης Βαρθακούρης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Μόλις παντρευτήκαμε. Απλώς είναι 26 Μαρτίου του 2010. Που σημαίνει πως σήμερα συμπληρώνουμε παντρεμένοι 15 χρόνια. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα ανεβάζω φωτογραφίες από τον πρώτο μας γάμο. Κάθε χρόνο άλλες, μέχρι να αποκτήσετε κι εσείς το ίδιο άλμπουμ με εμάς. Επίσης, σήμερα έχω γενέθλια. (Σας ευχαριστώ αν διαβάσετε μέχρι εδώ και μου ευχηθείτε). ΥΓ. Απαραίτητες εξηγήσεις: παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο, στην Κωνσταντινούπολη το 2010 και με θρησκευτικό γάμο στην Αθήνα το 2013, όπου παράλληλα βαφτίσαμε και τις δύο κόρες μας. Άρα γιορτάζουμε δύο επετείους. Στην τελευταία φωτογραφία παίζει να είναι η πρώτη (solo) συνέντευξη της γυναίκας μου, (πολύ πριν μιλήσει στο Λιάγκα και αναστατώσει το πανελλήνιο) στον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη, που το θηρίο ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να μας πετύχει!! Εμείς, εντωμεταξύ, πήγαμε εκεί ακριβώς για να αποφύγουμε κάτι τέτοιο. Και του χρόνου».
Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Τις τελευταίες εβδομάδες το ζευγάρι απασχόλησε τα media με αφορμή τη δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη ότι η σύζυγος του δεν σκέφεται να ασχοληθεί με την τηλεόραση γιατί οι κόρες τους την έχουν ανάγκη και μένει στο σπίτι. Μετά τα σχόλια που έγιναν για τη θέση της γυναίκας η Αντελίνα Βαρθακούρη υπερασπίστηκε τον σύζυγό της, λέγοντας πως «δεν είναι τίποτα χωρίς εκείνον», ενώ τόνισε πως «είναι παράσημό της που είναι νοικοκυρά».
Ολες οι Ειδήσεις
- Ελένη Φουρέιρα: Καμαρώνει το γιό της που λέει τις πρώτες λεξούλες – Βίντεο
- Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 1-2: Ανατροπή και τρίποντο στο 93′ με τον Βήχο
- Σεισμός στη Μιανμάρ: Απελπισμένη αναζήτηση επιζώντων– Ξεπερνούν τους 1600 οι νεκροί – Φόβοι για πολλές χιλιάδες θύματα – Ισοπεδώθηκαν ολόκληρες περιοχές
- Αστέρας Τρίπολης – Άρης 0-2: Οι Θεσσαλονικείς πέρασαν νικηφόρα από την Αρκαδία και ήρθαν πιο κοντά στην Ευρώπη
- Σπύρος Μπιμπίλας για δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ξέσπασα δύο φορές σε λυγμούς στο δικαστήριο (βίντεο)
- Εριέττα Κούρκουλου: Έτσι επέλεξε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση
- Athens Kallithea – Βόλος 1-1: Ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με γκολ του Λεμπόν στο φινάλε
- Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκανε διαρρήξεις στην Αττική – Έβαζαν GPS στα οχήματα των θυμάτων τους – Βίντεο – ντοκουμέντο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook