Η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής για τη συναυλία του ΛΕΞ

Το απόγευμα της Πέμπτης (24.04.2025) ο ΛΕΞ ανακοίνωσε ότι στις 28 Ιουνίου 2025 πρόκειται να εμφανιστεί live στο ΟΑΚΑ και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες η συναυλία του έγινε sold out.

Συγκεκριμένα ο ΛΕΞ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία παραθέτει και τον σύνδεσμο για την αγορά των εισιτηρίων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Λεξ (@lextgk)

Από την πρώτη στιγμή που ο ΛΕΞ ανακοίνωσε ότι θα κάνει τη συναυλία, ο κόσμος έσπευσε να εξασφαλίσει διαδικτυακά εισιτήριο , με αποτέλεσμα η σειρά αναμονής να είναι τεράστια, προδιαγράφοντας ότι θα γίνει sold out.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (25.04.2025) η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας ανακοίνωσε ότι είναι ήδη sold out και ζήτησε από τους φανατικούς θαυμαστές του γνωστού καλλιτέχνη να κάνουν υπομονή μερικές ημέρες προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και να εξασφαλιστεί η δυνατότητα συμμετοχής σε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο.

«Ανακοινώνοντας τη συναυλία του ΛΕΞ στην Αθήνα στις 28 Ιουνίου, γνωρίζαμε τον ενθουσιασμό του κόσμου, αλλά το ενδιαφέρον ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το sold out του εξωτερικού χώρου του ΟΑΚΑ ήρθε σε λιγότερο από 24 ώρες, σπάζοντας κάθε ρεκόρ για Έλληνα καλλιτέχνη. Αντιλαμβανόμαστε τη μεγάλη επιθυμία του κοινού να παραστεί στη συναυλία και ζητούμε μερικές μέρες για να βρούμε την καλύτερη λύση, ώστε να εξασφαλίσουμε τη δυνατότητα συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους», ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής Dynasty Group Athens.

Ο ΛΕΞ και η μεγάλη ανατροπή που έκανε στο ελληνικό ραπ
Ο Αλέξης Λανάρας ευρύτερα γνωστός ως ΛΕΞ, γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1984 στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στην περιοχή του Φαλήρου. Ξεκίνησε αρχικά ως street artist και το 1999 αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική.

Οι στίχοι του ΛΕΞ συχνά αναφέρονται σε κοινωνικά, πολιτικά και προσωπικά θέματα. Ο 41χρονος έχει μεγάλο φανατικό κοινό και στα live του επικρατεί ένας χαμός.

Είναι χαρακτηριστικό πως το καλοκαίρι του 2022 στη Νέα Σμύρνη, σχεδόν 20.000 θαυμαστές του βρέθηκαν στη συναυλία του στο γήπεδο του Πανιωνίου, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ως «το φαινόμενο ΛΕΞ». Μάλιστα, η συγκεκριμένη συναυλία έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες.

Επίσης το καλοκαίρι του 2019 ο ΛΕΞ πραγματοποίησε μια συναυλία στο Θέατρο Πέτρας της Αθήνας, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 10.000  θεατές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook