Ο Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει στο Καλοκαίρι #not του ΟΡΕΝ καλαμάρι θράψαλο με λουκάνικο και φάβα.

Υλικά: 4 μεγάλα καλαμάρια καθαρισμένα και 1 λουκάνικο χωριάτικο. Υλικά για τη φάβα: 1 συσκευασία φάβα μουλιασμένη σε νερό, 4 σκελίδες σκόρδο, 2 μεγάλα κρεμμύδια, 150 γρ ελαιόλαδο, 150 γρ βούτυρο, νερό, αλάτι και πιπέρι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook