Λαζάνια κοκκινιστά με μοσχάρι και γραβιέρα φτιάχνει ο Γιώργος Πορφύρης στο Καλοκαίρι #not του ΟΡΕΝ.

Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 μεγάλο καρότο, 2 μεγάλες ντομάτες, 1 ποτήρι κόκκινο κρασί, 1 κ.γ. πελτέ, 1 κ.γ. μπαχάρι, 1 κ.γ. πάπρικα, νερό, 1,5 συσκευασία λαζάνια, 300 γρ. γραβιέρα, αλάτι, πιπέρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις