Ο Γιώργος Πορφύρης μαγειρεύει στο Καλοκαίρι #not του OPEN χοιρινά σνίτσελ με σάλτσα τυριού και ντοματίνια.

Υλικά συνταγής: 4 χοιρινα σνίτσελ από κυλότο χτυπημένα, αλεύρι, 3 αυγά, λίγο γάλα, αλάτι, πιπέρι, 1 κ.γ. πάπρικα, 1 κ.γ, σκόνη σκόρδου, 1 κ.γ. σκόνη κρεμμύδι, 1 συσκευασία νιφάδες καλαμποκιού, 1 συσκευασία γαλέτα και λίγα ντοματίνια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook