Ματίνα Ζάρα και Λάμπρος Χούτος χώρισαν 6 μέρες πριν το γάμο τους στη Σκιάθο.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η ανακοίνωση του χωρισμού της Ματίνας Ζάρα και του Λάμπρου Χούτου που έγινε από την νεαρή τραγουδίστρια.

Μετά το πρώτο σοκ και την επιστροφή του πρώην ζευγαριού στην Αθήνα, άρχισαν όπως φαίνεται τα αλληλοκαρφώματα από τις δημόσιες τοποθετήσεις της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή.

Πριν δύο μέρες η Ματίνα Ζάρα απέδωσε τον χωρισμό τους σε ασυμφωνία χαρακτήρων με συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας τα οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε έστω και λίγες μέρες πριν το γάμο ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έχουμε μιλήσει μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα, όλα έληξαν σε πολύ φιλικό επίπεδο. Μπορείς να πεις ότι χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Υπήρχαν θέματα και όταν βλέπεις ότι εσύ και ο άνθρωπος που ήταν απέναντί σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, αυτό που εμείς κάναμε είναι ότι κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, το συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Να προλάβουμε το γάμο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας».

Η Ματίνα Ζάρα θυμήθηκε τον πρώτο άνθρωπο στον οποίο ανακοίνωσε την ακύρωση του γάμου. «Όταν έγινε αυτό ήμασταν Σκιάθο. Οι γονείς μου έχουν σπίτι εκεί. Ήταν εκεί και όλοι οι καλεσμένοι του γάμου. Καθίσαμε μαζί τους και τους εξηγήσαμε ότι θα ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους. Σεβάστηκαν την απόφασή μας και όλα καλά».

«Ποτέ δεν ξέρεις. Έχω μάθει στη ζωή μου να μην λέω ποτέ. Υπάρχει αγάπη και του εύχομαι τα καλύτερα αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε χωρισμένοι. Σημασία δεν έχει τι κάνουμε στα socila αλλά τι κάνουμε την προσωπική ζωή. Δεν τον έχω ακολουθήσει. αλλά έχουμε επικοινωνία, έχουμε επαφές. Δεν είμαστε τσακωμένοι» είπε η Ματίνα Ζάρα.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη της Ματίνας Ζάρα ο Λάμπρος Χούτος με ανάρτηση του σχολίασε τον χωρισμό τους με αινιγματικό τρόπο

“Ας το ξαναπώ μια φορά για να μην το ξεχάσω. Μην μετανιώνεις για ότι έδωσες, άσε τους άλλους να μετανιώσουν για όσα δεν εκτίμησαν. La vita e bella”, έγραψε όλο νόημα o Λάμπρος Χούτος αφήνοντας να εννοηθεί πως η πρώην αγαπημένη του και παρ ολίγον σύζυγός του δεν εκτίμησε όσα εκείνος της πρόσφερε.

Λίγες ώρες μετά από αυτή την ανάρτηση του πρώην ποδοσφαιριστή, η Ματίνα Ζάρα δημοσίευσε στον δικό της λογαριασμό ένα τραγούδι γράφοντας μάλιστα και έναν στίχο του στον οποίο αναφέρεται: “Oι σχέσεις είναι άθλημα για δυνατά στομάχια, γι΄αυτό και πάντα οι πρίγκιπες θα γίνονται βατράχια”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook