Η Ματίνα Ζάρα πιο ανανεωμένη από ποτέ λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο.

Με σούπερ μίνι και τέλεια διάθεση η Ματίνα Ζάρα έκανε την πρώτη εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά.


Το βράδυ της Παρασκευής 10/9, η τραγουδίστρια έκανε πρεμιέρα στο Romeo στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη και της Κατερίνας Λιόλιου και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το TLife, η εμφάνιση της είναι εντυπωσιακή.

Η νεαρή τραγουδίστρια ήταν έτοιμη να παντρευτεί στα τέλη Αυγούστου στην Σκιάθο με τον σύντροφο της Λάμπρο Χούτο, ωστόσο την τελευταία στιγμή το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι ο γάμος αναβάλλεται και τράβηξε χωριστούς δρόμους, εκπλήσσοντας συγγενείς και φίλους.

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας τα οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε έστω και λίγες μέρες πριν το γάμο ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Μπορείς να πεις ότι χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Υπήρχαν θέματα και όταν βλέπεις ότι εσύ και ο άνθρωπος που ήταν απέναντί σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, αυτό που εμείς κάναμε είναι ότι κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, το συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα» αποκάλυψε η Ματίνα Ζάρα για τον χωρισμό τους.

Η Ματίνα Ζάρα μετά τον χωρισμό της φαίνεται πως έχει αφιερωθεί στα επαγγελματικά της και με την εμφάνιση της ξεσήκωσε τους θαμώνες στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook