Ο Κυριάκος Μελάς φτιάχνει στο OPEN γλυκόξινο χοιρινό.

Υλικά για το πανάρισμα: 1 αυγό, 1 κ.σ. soya sauce και 150 γρ. αλεύρι. Υλικά για την σάλτσα: 2 φρέσκα κρεμμύδια, 3 κόκκινες πιπεριές, 3 καρότα, 20 γρ. φρέσκο ginger (τριμμένο), 1 σκελίδα σκόρδο, 1 λάιμ, 70 ml soya sauce, 150 ml νερό, 2 κ.σ. μέλι και 1 κ.σ. κορν φλάουρ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις