Κατερίνα Στικούδη: Οι φωτογραφίες της λίγο πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη.
Η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγος της Βαγγέλης Σερίφης σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.
Η Κατερίνα Στικούδη αποφεύγει να μιλά ανοιχτά για το προσωπικά της θέματα αλλά και για την εγκυμοσύνη της.
Ωστόσο η φίλη και συναδελφός της Νάγια σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της ενώ πρόσφατα αποκάλυψε και το φύλο του μωρού, που όπως είπε είναι αγόρι.
Παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της η Κατερίνα Στικούδη είναι μια κούκλα κάτι που αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες του περιοδικού ΟΚ!
Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη με τον σύζυγό της έξω από τα γραφεία της Barking Well όπου είχε βρεθεί προκειμένου να συζητήσει τη συμμετοχή της στο J2US.

Oι συζητήσεις της με τον Νίκο Κοκλώνη τελικά ευοδώθηκαν και έτσι από σήμερα το βράδυ και κάθε Σάββατο η Κατερίνα Στικούδη θα μας μεταδίδει τον παλμό από τα backstage του show.
Παρών φυσικά σε όλες τις συζητήσεις ήταν και ο Βαγγέλης Σερίφης που βρίσκεται πάντα δίπλα της για να τη συμβουλεύει και να τη στηρίζει. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2009 ενώ στις 25 Αυγούστου του 2018 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου παρουσία μόνο λίγων στενών φίλων και συγγενών στην ιδιαίτερη πατρίδα του Βαγγέλη Σερίφη, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΗΠΑ – Τραμπ: Συμφωνώ με την πρόταση Μητσοτάκη για win win συμφωνία με την ΕΕ, μπορεί να γίνει – Τον εκτιμώ
- Τέμπη – ΕΟΔΑΣΑΑΜ: Ζητά επίσημη ενημέρωση από τον ERA για τις συμβάσεις με τα πανεπιστήμια Γάνδης και Πίζας
- O Τραμπ μειώνει στο 10% για 90 ημέρες τους δασμούς για 75 χώρες – Αυξάνει της Κίνας στο 125%
- Θοδωρής Μαραντίνης: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου (βίντεο)
- Εύβοια: «Δεν ήξερα καν ότι αγόρασε το σπίτι» λέει ο αδερφός του 50χρονου που δολοφονήθηκε
- Κυρ. Μητσοτάκης για αμερικανικούς δασμούς: Υπάρχει η δυνατότητα Ευρώπη και ΗΠΑ να βρούν μία “win-win” λύση
- Η Ιωάννα Μαλέσκου διαψεύδει τις φήμες χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Δανιά – “Αστεία σενάρια”
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σήμερα νιώθω δυνατή, ελεύθερη», η πρώτη δήλωση μετά τη δικαστική απόφαση
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook