Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μας μαγεύει με τις μαγειρικές της ικανότητες.

Υλικά:
320 γρ. Ριγκατόνι
200 γρ., Gunciale
100 γρ. πεκορίνο τριμμένο
350 γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες σε κονσέρβα
4 κρόκους αυγού
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι

Ακολουθήστε τις οδηγίες της Φλορίντας Πετρουτσέλι και καλή σας όρεξη!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις