Ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και δικάστηκε έπειτα από μήνυση που είχε κατατεθεί σε βάρος του.

Συνελήφθη από τις αρχές ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση ο γενετιστής της γυναίκας που είχαν δεσμό και γέννησε το παιδί του.

Ο καλλιτέχνης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και δικάστηκε. «Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με τον γενετιστή, αρχαίο πράγμα», είπε ο Πασχάλης στον ALPHA.

Με απόφαση του Αρείου Πάγου το 2011, το παιδί της Ουρανίας Τουτουνζή είναι και επίσημα  τέκνο και του Πασχάλη Αρβανιτίδη.

Συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα του τραγουδιστή, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώρισε, κατόπιν εξετάσεως DNA, την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου, συνελήφθη χτές .
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ από την Ηρώ Καριοφύλλη στο T-live, στον Alpha ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στο σπίτι του στα νότια προάστια, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς είχε δοθεί εντολή για τη σύλληψή του μετά από μήνυση του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου για συκοφαντική δυσφήμιση. Η υπόθεση βαίνει προς διευθέτησή της.

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης μίλησε για τη σύλληψή του στην Πόπη Παπαδοπούλου και στο T-live. «Ήταν μία παλιά υπόθεση και επρόκειτο για μία παρεξήγηση. Παλιά θέματα αφορούσε η υπόθεση, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες ακόμα και κάποια στιγμή είδε ότι έληξε η προθεσμία και διέταξε την σύλληψή μου» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook