Ο chef Κυριάκος Μελάς ετοιμάζει στο ΟΡΕΝ ινδικό κοτόπουλο με κάρυ και κρέμα καρύδας,

Υλικά: 1 & 1/2 στήθος κοτόπουλου (φιλέτο), 1 πράσινο μήλο, 1 κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 L κρέμα καρύδας, 2 κ.σ. κάρυ, 1 κ.σ. κουρκουμά, 1 κ.σ. ginger φρέσκο, τριμμένο, χυμό & ξύσμα από 1 lime και λίγα φύλλα φρέσκο κόλιανδρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook