Πρόκειται για μία συνταγή που αντλεί την έμπνευσή της από την Σαντορίνη και την Θράκη!

Για τους μπακαλιαροκεφτέδες:
600 γρ. μπακαλιάρο υγράλατο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 πράσο
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό ή άνηθο
1 κουταλιά ψιλοκομμένο δύοσμο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 αυγό
200 γρ. σόδα ή μπίρα
200 γρ. αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Για τη σκορδαλιά:
200 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
3 σκελίδες σκόρδο
100 γρ. καρύδια
150 ml ελαιόλαδο
30 γρ. ξύδι κόκκινο
Αλάτι
Πιπέρι

Ακολουθήστε τις οδηγίες της chef και καλή σας όρεξη!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις