Ο chef Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μία γευστική κολοκυθόσουπα και τσιπς από προσούτο.

Υλικά:

2 κιλά κίτρινη κολοκύθα

800 ml ζωμό

500 ml κρέμα

100 γρ. βούτυρο

1 πράσο

1 κρεμμύδι

30 ml σφένδαμο

1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο

1 ματσάκι βασιλικό

5 φέτες προσούτο

2 φέτες ψωμί

πάπρικα

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις