Ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος, ετοιμάζει για τους τηλεθεατές της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» νόστιμα macarons!

Θα χρειαστείτε:

100 γρ. πούδρα αμυγδάλου

140 γρ. ζάχαρη άχνη

3 ασπράδια

70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

Άρωμα και χρώμα της επιλογής σας

Για τη γέμιση:

260 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

200 γρ. κρέμα γάλακτος

40 γρ. βούτυρο αφρατεμένο

Ακολουθήστε τις οδηγίες του Χρήστου Βέργαδου και απολαύστε το γευστικό αποτέλεσμα!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook