Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου φτιάχνει στο ΟΡΕΝ αυθεντική σάλτσα μπολονέζ με πάκερι.

Υλικά: 500 γρ. κιμάς, 1 κρεμμύδι μικρό, 1/ 3 πράσο, 1 καρότο, 100 ml κρασί, 1 κανέλα, 1 μπαχάρι, 1 σκόρδο, 200 γρ. σκούρο ζωμό κοτόπουλου, 1 τομάτα στον τρίφτη, 300 γρ. νάπολι. Υλικά για τον σκούρο ζωμό κοτόπουλου: 300 γρ. φτερούγες, 1 λίτρο νερό, 1 καρότο, 1 κρεμμύδι, ½ πράσο, 5 μανιτάρια, θυμάρια, 500 γρ. πάκερι ζυμαρικά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook