Ο Κυριάκος Μελάς φτιάχνει στο ΟΡΕΝ γευστικά burger, με πολύ αφράτο ψωμάκι μπριός και σιγομαγειρεμένο χοιρινό σε σάλτσα BBQ.

Υλικά συνταγής για τα ψωμάκια μπριός με pulled pork: 350 γρ. αλεύρι (για τσουρέκι), 125 ml γάλα, 125 γρ. βούτυρο, 60 ml νερό, 1 αυγό, 1 φακελάκι ξηρή μαγιά, 2 κ.σ. ζάχαρη και 1 κ.γ. (κοφτό) αλάτι. Για το χοιρινό: 1,2 Kgr χοιρινο λαιμό, 1 l ζωμό μοσχάρι, 2 κρεμμύδια, 3 σκελίδες σκόρδο, 1/2 κούπα μηλόξυδο, 1/2 κούπα κέτσαπ (125γρ.), 4 κ.σ. καστανή ζάχαρη, 1 κ.σ. πάπρικα καπνιστή, 1 κ.σ. πάπρικα, 1 κ.σ. μουστάρδα, λίγο θυμάρι, 1 κ.σ. Worcestershire sauce (προαιρετικά) και 2 κ.σ. BBQ sauce.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις