Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου στην κουζίνα της «Ελένης».

Υλικά

5 κουτ. σούπας κακάο

300 γρ. φιστίκια Αιγίνης, χοντροκομμένα

125 γρ. βούτυρο

1 φλιτζάνι ζάχαρη

1½ φλιτζάνι γάλα

1 φλιτζάνι νερό

6 κουτ. σούπας κορν φλάουερ

2 πακέτα μπισκότα

500 ml κρέμα γάλακτος κρύα

1½ κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη

200 γραμμ. τρουφά

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις